Willem Dafoe şi Emily Watson filmează zilele acestea la Bâlea Lac (Foto&Video)

Willem Dafoe şi Emily Watson filmează zilele acestea la Bâlea Lac (Foto&Video)

Celebrii actori Willem Dafoe şi Emily Watson filmează în aceste zile scene din producţia „Legenda lui Ochi”, la Bâlea Lac, la peste 2.000 de metri altitudine în Munţii Făgăraş, potrivit proprietarului Cabanei Paltinu, Marius Olariu.

„O echipă mixtă, româno-americană, la turnarea unor scene din filmul ‘Legenda lui Ochi’, cu Willem Dafoe şi alţi actori americani, scenă în care sunt folosite oile noastre autohtone.

Alături de Willem Dafoe, în această scenă are un rol principal actriţa Emily Watson", a scris pe pagina sa de Facebook Marius Olariu.

14 noiembrie la Bâlea cu echipa americano-română care filmează"Legenda lui Ochi"

Publicată de Marius-Constantin Olariu pe Duminică, 14 noiembrie 2021

Acesta a confirmat că la Bâlea Lac sunt prezenţi, până miercuri, Willem Dafoe şi Emily Watson, împreună cu alţi actori. Actriţa britanică Emily Watson i-a mărturisit lui Marius Olariu că este impresionată de peisajul de la Bâlea.

ADVERTISING

Actorul american Willem Dafoe are patru nominalizări la premiul Oscar și trei la Globul de Aur, în timp ce Emily Watson are două nominalizări la premiul Oscar și cinci la Globul de Aur.

"Legenda lui Ochi" este o animație care va fi lansată anul viitor.

Filmul urmăreşte povestea unei tinere (Zengel) care fuge de acasă şi învaţă să comunice cu o specie de animale cunoscută sub numele de Ochi. Filmul produs de studioul A24 va include o partitură originală a compozitorului şi fondatorului Dirty Projectors Dave Longstreth, colaborator frecvent al studioului de animaţie şi film al lui Saxon Enciclopedia Pictura, potrivit paginii de Facebook Willem Dafoe's Act.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇