Vezi aici ce mici schimbări poți face în livingul tău, care vor crea o estetică total diferită și fresh

Vezi aici ce mici schimbări poți face în livingul tău, care vor crea o estetică total diferită și fresh

Fiind o cameră vitală în orice casă, livingul este locul în care petreci cele mai multe momente relaxante, alături de familie și în care primești oaspeții. De aceea, este esențial să te simți confortabil, dar și să iți placă estetica livingului, iar dacă simți că aceasta nu te mai mulțumește, să faci ceva în sensul acesta. Din fericire, pentru asta, nu este întotdeauna nevoie să faci schimbări majore sau să investești sume mari de bani, pentru a obține un living fresh și diferit, iar în continuare vei putea vedea ce mici schimbări poți face în livingul tău, pentru a crea un aspect fresh!

ADVERTISING

Iată cum poți schimba decorul sufrageriei tale, cu pași mici

  1. Schimbă culoarea pereților

Schimbarea culorii pereților este una dintre cele mai eficiente modalități de a transforma complet aspectul unui living, așa că încearcă să optezi să alegi culori mai deschise și luminoase, pentru a face spațiul să pară mai mare și mai luminos sau poți alege culori mai închise, pentru a adăuga o notă de intimitate. Astfel, cu un simplu strat de vopsea, poți schimba radical atmosfera livingului tău!

  1. Reorganizează mobilierul
ADVERTISING

Rearanjarea mobilei existente poate avea un impact semnificativ asupra aspectului și funcționalității livingului tău. Experimentează cu diferite configurații, pentru a găsi cea mai potrivită aranjare. Poți, de asemenea, să adaugi sau să scapi de piese de mobilier învechite sau care nu mai corespund noii estetici pe care o dorești. Dacă simți că ai nevoie de ceva nou, poți să cauți pe site-ul mobilasimex.ro, care în perioada 17-30 Noiembrie, ți-a pregătit promoții de Black Friday la toată categoria de mobilier, pe care nu ai cum să le refuzi!

ADVERTISING
  1. Adaugă plante de interior

Plantele de interior nu doar că adaugă prospețime și culoare în living, dar și purifică aerul, așadar, alege unele care se potrivesc cu lumina disponibilă în încăpere și asigură-te că ai grijă de ele corespunzător, iar, în felul acesta vei crea o atmosferă vie și relaxantă  a esteticii încăperii. 

  1. Schimbă accesorii

Adăugarea sau schimbarea accesoriilor este una dintre cele mai ușoare și mai economice modalități de a aduce un aer nou în living. Perne noi, cu culori și texturi diferite, pături, draperii sau covorașe pot face minuni pentru aspectul general al camerei, deci nu ignora această variantă!

  1. Iluminatul face diferența

Iluminatul potrivit poate transforma și el radical atmosfera livingului tău, prin urmare, schimbă becurile obișnuite cu unele cu intensitate reglabilă sau adaugă lămpi de podea și mese, pentru un ambient plăcut. Totodată, poți adăuga niște lumânări parfumate pentru a avea parte de acea atmosferă relaxantă în serile cu prietenii sau în timpul unei seri romantice cu partenerul tău!

În concluzie, livingul trebuie să îndeplinească următoarele criterii: să fie funcțional, spațios și să aibă un decor care să te facă să vii cu drag acasă, după o zi obositoare la job, când tot ce îți dorești este să te relaxezi cu o cană de ceai în mână și cartea preferată! Pentru asta, ține cont de sfaturile de mai sus și nu ai cum să dai greș!