Vacanță în Grecia? Nu uita și de parcurile acvatice! Unde să mergi cu copiii sau în doi (Galerie foto)

Vacanță în Grecia? Nu uita și de parcurile acvatice! Unde să mergi cu copiii sau în doi (Galerie foto)

Dacă Grecia este alegerea ta pentru vacanța care urmează, fie ea un concediu în toată regula sau doar un city break, nu uita că acest tărâm binecuvântat nu are doar natură și monumente la superlativ. Pentru o vacanță de cinci stele cu familia sau doar în doi se impune și o vizită la un parc acvatic.

În funcție de locul ales pentru vacanță, iată mai jos câteva dintre parcurile acvatice cu care se mândrește Grecia, care trebuie bifate măcar o dată.

Aqualand, Corfu

Considerat cel mai frumos parc acvatic din Grecia, Aqualand se află în centrul insulei Corfu și oferă o gamă largă de facilități pentru relaxare, agrement și aventură, pe cei 75.000 de metri pătrați înconjurați de păduri verzi.

ADVERTISING

Copiii vor fi impresionați de numeroasele piscine, tobogane, waterslide-uri, jocuri și zone tematice pline de fantezie și culoare.

Locuri precum Gaura Neagră, The Four Twisters, The Kamikazes, Hydri-tube, Crazy River, Caracatiţa alunecoasă sau Lazy River sunt irezistibile și fac deliciul zilelor calde de vară.

Bineînțeles că vor găsi și adulții câte ceva, cum ar fi baruri cu piscină și jacuzzi, cafenele și discoteci în aer liber, unde se dansează până-n zori.

Hydropolis Acharavi, Corfu

Tot în Corfu, nu rata o vizită la un aquapark mai recent, dar tot atât de interesant: Hydropolis, care este special creat pentru copii mici și are ca noutate și o grădină zoologică, unde pot fi admirate o sumedenie de specii de animale exotice.

ADVERTISING

Spații de joacă, piscine haioase și restaurante tematice – vei găsi aici toate facilitățile obișnuite și ceva în plus.

Iar la doi pași de Hydropolis poți să le oferi celor mici (sau mari, inclusiv ție) excursii cu trenulețul printre chiparoși, anemone și orhidee sau prin livezile de pomii fructiferi specifici locului, kumquat.

Watercity Waterpark, Creta

Situat în Creta, la Anopolis, pe o suprafață de 80.000 de metri pătrați, Watercity Waterpark are psicine cu valuri artificiale, tobogane pentru toate gusturile și dozele de curaj, potrivite pentru toate vârstele, spații de joacă, trasee pentru curse de mașinuțe și multe restaurante, cofetării și căsuțe cu dulciuri.

ADVERTISING

Și dacă tot ajungi aici, nu uita și de acvariul din Creta, CretAquarium, dar nici de Aquaplus, un parc acvatic mai mic, aflat într-o zonă plină de verdeață.

Faliraki Water Park & Luna Park, Rhodos

Două parcuri acvatice aflate unul lângă altul, ce-ți poți dori mai mult? Complexul de agrement Faliraki Water Park şi Luna Park, din zona plajei Faliraki, reprezintă un loc căutat din Rhodos, care promite distracție pentru întreaga familie în tobogane cu apă, tobogane kamikaze şi piscine cu valuri gigantice.

Fac furori printre copii zonele tematice, precum Corabia Piraților, Tarzan Pool și Wet Bubble Game Pool.

Allou Fun Park, Atena

Te poți bucura de parcuri acvatice în toată Grecia, din Creta până în Salonic sau Kos, După cum arată European Cities With Kids, dar să recunoaștem Atenei și ce-i al ei. Iar din punct de vedere al parcurilor acvatice, aici te așteaptă Allou Fun Park, unul dintre cele mai mari aquaparcuri din Europa.

Parcul cuprinde 3 zone de entertainment: Allou, care este pentru toate vârstele, Kidom, dedicată copiilor între 3 și 8 ani și SCAD Tower, destinată aventurilor pentru cei mari, cu atracții extreme.

Găsești zeci de tobogane și jocuri de apă, carusele, ziduri de escaladă, roller coaster-uri și un mini parc de distracții, unde vedetele sunt Star Flyer și Roata Panoramică. Se organizează spectacole, evenimente sportive și concerte, așa că un popas la Allou Fun Park este obligatoriu atunci când vizitezi capitala Greciei împreună cu familia.

Bucură-te de vacanță și de distracție, și nu uita că, orice vârstă ai avea, o vizită la un parc acvatic va trezi copilul din tine. Cât despre cei mici, pentru ei va fi o amintire pe viață.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇