Unibet lansează o nouă campanie de senzație, cu 5 autovehicule BMW printre premii

FOTO-BMW-Unibet-1280x720px

Unibet, unul dintre cei mai populari operatori de jocuri de noroc din țara noastră, are o nouă campanie spectaculoasă pentru clienții săi, care pot fi recompensați cu premii incredibile.

Noua campanie Unibet le oferă utilizatorilor posibilitatea de a câștiga 5 mașini BMW, dar în joc sunt puse și alte peste 1.000 de premii garantate. Unibet își dorește ca utilizatorii să înceapă anul în forță, motiv pentru care această campanie are recompense de cel mai înalt nivel.

Astfel, conform datelor de pe pagina promoției Unibet, utilizatorii pot descoperi că la extrageri vor fi puse în joc următoarele premii: 4 autovehicule BMW 218d (în valoare de 35.000 EURO fiecare), 1 autovehicul BMW M235i (în valoare de 56.000 EURO), dar și premii CASH în valoare de 153.000 RON, la care se adaugă recompense în bani cash în contul de utilizator, dar și până la 200 de rotiri la slotul Money Train 2.

ADVERTISING

Noua campanie Unibet se desfășoară în perioada 31 ianuarie, ora 01:00 - 4 aprilie, ora 00:59. Partea bună este că Unibet a stabilit condiții de participare foarte ușor de îndeplinit. Tot ce trebuie să facă utilizatorii este să continue să se distreze la pariuri pe cele mai tari evenimente sportive din aceasta perioada, cum  ar fi meciurile din optimile Champions League, sau la jocurile de cazino, fără să uite să se înscrie în campanie. 

După înscriere, fiecare 50 RON rulați la pariuri, sloturi sau mesele de live casino înseamnă un tichet pentru această campanie. Nimic mai simplu! 

ADVERTISING

Mai mult decât atât, clienții Unibet pot profita și de recompense garantate săptămânal pe perioada campaniei. Astfel, la un rulaj de 50 RON, un utilizator va primi 15 RON la pariuri sau 25 de rotiri la slotul Money Train 2, în funcție de secțiunea în care este efectuat rulajul. Iar cei care rulează câte 50 RON minim în ambele secțiuni, vor primi ambele recompense.

Pentru a participa la tragerile la sorți cu premii BMW 218d, utilizatorii trebuie să genereze minim 10 tichete, în timp ce pentru Extragerea Finală la care marele premiu este un BMW M235i este nevoie de minim 50 de tichete.  

ADVERTISING

În fiecare săptămână de pe durata campanie vor avea loc extrageri în care vor fi acordate și premiile în bani cash și cele cu bani în contul utilizatorilor.  Extragerile pentru cele 4 automobile BMW 218d vor avea loc pe 14 februarie, 28 februarie, 14 martie și 28 martie, în timp ce Extragerea Finală va avea loc în săptămâna a 9-a a campaniei, pe 4 aprilie.

Nu este prima dată când Unibet le oferă utilizatorilor posibilitatea de a câștiga astfel de premii, ci a devenit o adevărată tradiție a operatorului. Spre exemplu, în toamna anului trecut clienții Unibet au avut ocazia să câștige săptămânal câte un Audi A4, alături de alte premii importante.

Compania Unibet a fost înființată în 1997 și face parte din Grupul Kindred, una dintre cele mai mari companii de jocuri de noroc din lume. Datorită produselor excelente pe care le oferă utilizatorilor, inovațiilor aduse în domeniul jocurilor de noroc și a abordării pro-active față de Jocul responsabil, Unibet a primit numeroase premii la cele mai importante gale din lume, precum EGR Awards, IGA Awards ori European Poker Awards. 

Unibet oferă clienților peste 900 de jocuri de cazino, inclusiv cu dealeri live, camere de bingo și poker online, precum și o secțiunea de pariuri sportive complexă.