UEFA a anulat tragerea la sorți din Liga Campionilor din cauza unei gafe de proporții. Cum arată noul program al optimilor

UEFA a anulat tragerea la sorți din Liga Campionilor din cauza unei gafe de proporții. Cum arată noul program al optimilor

UEFA a anulat tragerea la sorți, după ce Atletico Madrid a contestat modul care s-au stabilit meciurile din optimile Ligii Campionilor.

Conform Marca, Atletico a acuzat faptul că tragerea la sorți a fost eronată deoarece regulamentul nu a fost respectat. Astfel, UEFA a decis să o anuleze în totalitate, invocând o eroare de software, și a fost reluată la ora 16:00.

Ce s-a întâmplat? Printre rivalele posibile ale lui Atletico Madrid în momentul în care s-a efectuat tragerea nu s-a aflat și Manchester United. În schimb, în urnă a apărut Liverpool, cu care Atletico oricum nu se putea întâlni deoarece a jucat în faza grupelor.

ADVERTISING

A fost un haos general la tragerea la sorți. Mai întăi, din urnă s-a extras meciul Villarreal - Manchester United. Doar că acesta a fost anulat deoarece cele două echipe s-au întâlnit și în faza grupelor și nu se puteau întâlni din nou în optimi.

Doar că United nu a mai apărut ca adversara posibilă pentru următorul meci, în care a fost extrasă Atletico. În schimb, printre adversarele posibile pentru Atletico s-a aflat FC Liverpool, cu care nu putea juca.

În cele din urmă, Atletico a fost extrasă să joace cu Bayern, dar madrilenii au contestat tragerea la sorți. Susțin că șansele lor au fost afectate de această greșeală.

ADVERTISING

Așadar, tragerea la sorți a fost efectuată din nou. Iată care sunt meciurile:

Salzburg - Bayern Munchen

Sporting Lisabona - Manchester City

Benfica - Ajax

Chelsea - Lille

Atletico Madrid - Manchester United

Villarreal - Juventus

Inter Milano - Liverpool

PSG - Real Madrid

Meciurile din prima manșă vor avea loc pe 15-16 februarie și 22-23 februarie. Returul e programat pe 8-9 și 15-16 martie.

Apoi, sferturile de finală vor avea loc pe 5-6 aprilie, respectiv 12-13 aprilie.

Finala este programată pe 28 mai 2022, pe stadionul Krestovsky din Sankt Petersburg.

ADVERTISING

Meciurile stabilite inițial:

Benfica - Real Madrid

Villarreal - Manchester City

Atletico Madrid - Bayern Munchen

Salzburg - Liverpool

Inter Milano - Ajax

Sporting Lisabona - Juventus

Chelsea - Lille

PSG - Manchester United


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!