Turiştii nevaccinaţi nu vor putea intra în Canada pentru mult timp

Turiştii nevaccinaţi nu vor putea intra în Canada pentru mult timp

Turiştii străini care nu sunt vaccinaţi împotriva COVID-19 nu vor putea intra în Canada pentru un timp.

Guvernul nu vrea să pună în pericol progresele înregistrate în combaterea coronavirusului, a anunţat premierul Justin Trudeau.

Dacă vă întrebați când pot veni turiștii nevaccinați în Canada, vă pot spune chiar acum că nu se va întâmpla pentru mult timp”, a subliniat premierul Trudeau, citat de Global News.

Trudeau a adăugat că vor fi mai multe de spus în ”următoarele săptămâni” în ceea ce priveşte redeschiderea frontierelor Canadei pentru turiştii complet vaccinaţi:

ADVERTISING

„Următorul pas pe care îl vom analiza este ce măsuri putem lua pentru accesul călătorilor internaționali care sunt complet vaccinați”.

Comentariile prim-ministrului vin după ce Guvernul a renunțat săptămâna aceasta la carantina pentru cetățenii complet vaccinați. Cu toate acestea, călătorii străini neesențiali încă nu au voie să intre în Canada, în ciuda presiunilor din partea sectorului turistic al țării.

Statele Unite nu au cerințe de vaccinare pentru vizitatori. Cu toate acestea, pentru Canada, discuțiile despre ridicarea restricțiilor la frontieră în acest moment se concentrează în totalitate pe călătorii complet vaccinați, a spus Trudeau.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Citeşte articolele zilei pe SpotMedia.ro

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇