Trei spectacole pentru copii la Teatrul Stela Popescu în matineu, în luna martie

Trei spectacole pentru copii la Teatrul Stela Popescu în matineu, în luna martie

Între 22 şi 28 martie, Teatrul Stela Popescu prezintă trei spectacole în matineu pentru copii : „Revolta poveștilor” la Palatul Copiilor, Sala Mare, pe 22 martie, de la ora 10:00, „Micul Prinț” la ARCUB, Sala mare (Str. Lipscani nr. 84 – 90, București) pe 26 martie, de la ora 11:00 şi „Lampio și grăuntele de lumină” la Teatrul Constantin Tănase, Sala Savoy (Calea Victoriei, nr. 33, București) pe 28 martie, de la ora 09:00.

„Revolta poveștilor”, adaptare după o poveste de Sînziana Popescu, regia și adaptarea scenică: Tony Adam, scenografia Cristian Marin îi are în distribuție pe Manuela Hărăbor, Sorin Sandu, Ștefania Dumitru, Magda Condurache, Cătălin Frăsinescu şi nu numai. Spectacolul „Revolta poveștilor” vorbește despre pierderea plăcerii de a răsfoi în tihnă o carte și de a închipui povești pline de magie, personaje și culoare. Într-o lume dominată de tablete și jocuri video riscă să se piardă cel mai important prieten al copilului – imaginația, cea care îi face pe micuți să aibă curaj să viseze și să lupte cu determinare pentru a-și împlini visele.  

ADVERTISING

„Micul Prinț”, adaptare după Antoine de Saint-Exupéry semnată de Ioana Macarie, care a realizat şi regia şi coregrafia, scenografia: Oana Drăghici, îi are în distribuție pe Alexandru Flororiu, Cătălin Frăsinescu, Denisa Ispir, Cosmin Vasile, Silvia Maurițiu, Manuela Hărăbor şi nu numai. "Micul prinț" este o călătorie stelară a doi prieteni, un cuplu copil - adult, o relație umană care poate fi regăsită în orice familie. În această aventură, copilul întâlnește personaje care îl ajută să descopere și să prețuiască lucrurile valoroase din viață – bucuria și jocul, generozitatea, bunătatea și frumusețea. Tot ele îi vor călăuzi în anevoiosul și uneori durerosul proces de maturizare. Adultul face o călătorie în sens invers, descoperind importanța inocenței în viața matură. 

ADVERTISING

„Lampio și grăuntele de lumină”, adaptare după o poveste de Victoria Pătrașcu, regia și adaptarea scenică: Tony Adam, scenografia: Cristian Marin a depăşit în toamna trecută o sută de reprezentaţii la Teatrul Stela Popescu, poate fi văzut cu Tudor Cucu Dumitrescu în rolul principal. Lampio și grăuntele de lumină – producţie a Teatrului Stela Popescu - este un spectacol care trebuie văzut cu sufletul, o poveste terapeutică despre curaj, hotărâre, talent și descoperirea propriei valori. Lampio trăiește în fiecare dintre noi și ne oglindește căutările interioare.El este un licurici care și-a pierdut lumina. Nu știe unde și când, dar este convins că trebuie să o găseasca. Altfel, ce ar mai fi un licurici pe Pământ fără lumină? Și uite așa apar miracolele, magia, prietenii, provocările, iar căutările micului nostru personaj nu se opresc până nu își descoperă adevărata chemare.

ADVERTISING

Bilete spectacolul Micul prinţ prin www.mystage.ro şi www.iabilet.ro