Trei premiere ale Teatrului Muzical Ambasadorii se joacă luna aceasta cu casa închisă

În prag de sărbători, Teatrul Muzical Ambasadorii decorează scena Sălii Mici a Palatului Național al Copiilor cu trei premiere, dedicate publicului de toate vârstele, de la pici la străbunici.

Prima dintre ele este baletul „Pinocchio”, inspirat din una dintre cele mai îndrăgite cărţi pentru copii – „Aventurile lui Pinocchio”, de Carlo Collodi, în regia și coregrafia lui Valentin Stoica și scenografia Vioricăi Petrovici. Spectacolul va fi prezentat sâmbătă, 18 decembrie 2021, de la ora 18:00.

Duminică, 19 decembrie, de la ora 17:00 , vă veți putea bucura de „Crăciunul jucăriilor”- un musical plin de armonie, culoare și umor, pus în scenă de Daniela Nane, iar luni, 20 decembrie,  de la ora 11:00, „Renii lui Moș Crăciun” le spun copiilor povești muzicale într-un spectacol original de revistă pentru copii, regizat de Laura Maria Vlădoiu, după un scenariu gândit de Smaranda Oțeanu-Bunea.

ADVERTISING

Biletele pentru toate cele trei reprezentații s-au vândut în timp record, Teatrul Muzical Ambasadorii fiind o instituție cu renume în domeniul educării culturale a copiilor și tinerilor. 

Partener oficial: Negro 2000

Parteneri media: Agerpres, Itsy Bitsy, Radio România Cultural, Ultima Oră, Spotmedia, Revista Femeia, București Business.

Participarea la spectacolele Teatrului Muzical Ambasadorii  se face cu respectarea tuturor măsurilor aflate în vigoare la momentul desfășurării evenimentelor, dispuse de autorități în contextul epidemiologic actual.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe