Top 6 sporturi pe care pariezi online cu Baumbet

https___spotmedia.ro_-Top-6-sporturi-pe-care-parie
Foto: wetten.com/ro/baumbet/

Gestionând o rețea de peste 700 de agenții stradale, grupul Baum se numără printre operatorii de pariuri online care au făcut tranziția către mediul virtual, având în spate o experiență îndelungată în industria jocurilor de noroc. În cazul Baumbet este vorba de peste 27 de ani, timp în care compania a aflat totul despre preferințele pariorilor, folosind acest atu și pe platforma sa online, activă legal din 2017.

Ce opțiuni de pariuri ai la fotbal pe Baumbet

Sportul rege nu lipsește din oferta nici unei platforme de pariuri online care se respectă și se regăsește deci, și în lista opțiunilor de pariuri Baum Bet. Când vine vorba despre competiții, piețe de pariuri și cote, lucrurile nu mai sunt însă la fel de unitare.

Pe Baumbet poți de exemplu să pariezi, la fotbal, cu miza minimă de 1RON, iar la capitolul cote oferta este una medie, ceea ce înseamnă că ai șanse să găsești cote bune, mai ales la partidele incluse în secțiunea de cote mărite, însa, în general, oferta nu va impresiona foarte mult.

ADVERTISING

La capitolul piețe de pariuri, ai la dispoziție, în medie, 100 de opțiuni de pariere la partidele importante din Champions League, Europa League, Liga 1 a României, Premier League a Angliei, Primera Division, Bundesliga, Ligue 1 a Franței sau Seria I a Italiei. Nu lipsesc nici competițiile secundare și de categoria a treia, oferta competițională integrala trecând adesea de 1000 de meciuri disponibile.

Dacă în anii anterior Baumbet era înca puțin în urma la în ceea ce privește meciurile mai puțin importante, în prezent acoperă foarte multe dintre competițiile naționale ale unor țări precum Zambia, Scoția, Palestina, Maroc, Nicaragua etc., puține fiind întrecerile de fotbal la care nu se oferă acces pe acest site. În plus, multe dintre ele sunt disponibile și în oferta live.

Dintre opțiunile de pariuri lipsesc încă, la multe partide, variantele pe marcatori, cornere, penalty etc., oferta fiind axată pe pariurile principale (1x2, scor corect, șansă dublă etc.).

ADVERTISING

Ce pariuri poți plasa pe Baumbet la tenis

Oferta de competiții din tenis este mai puțin impresionantă decât cea de fotbal, însă asigură acces la cele mai importante întreceri ATP, WTA și ITF, precum și la meciuri demonstrative. Din păcate, în varianta pre-meci, piețele de pariuri se rezumă la alegerea câștigătorului per total partidă sau pe set, lista fiind completată cu mai multe opțiuni doar la câteva ore înainte de începerea meciului.

Baschetul în oferta Baumbet

Deși este sub oferta de fotbal, baschetul se prezintă mult mai bine decât tenisul, când vine vorba despre partidele pe care poți paria pe Baumbet. Selecțiile includ competiții din SUA, Spania, Germania, Italia, Turcia, Austria, Belgia și încă alte 19 țări, care duc periodic la prezența în ofertă a peste 200 de meciuri disponibile pentru pariuri.

În ceea ce privește piețele de pariuri, variantele disponibile sunt surprinzător de diverse și numeroase, în special pentru că, în unele cazuri, depășesc oferta la fotbal. Se poate miza pe echipa câștigătoare, 1x2 pe reprize și partida, par/impar, handicap, pe sferturi, interval puncte, maximum de puncte consecutive pe echipă, diferența victorie etc.

ADVERTISING

Tenis de masă

Momentan, tenisul de masă se situează destul de sus în topul sporturilor puse la dispoziție de Baumbet, ținând cont de numărul de partide incluse în ofertă, din competiții internaționale, precum Setka Cup și TT Cup, disponibile atât pentru pariuri pre-meci, cât și live.

Se poate miza pe câștigător partida și total puncte, dar și pe handicap, par/impar pe game-uri,  punctul douăzeci în game-ul patru și alte câteva opțiuni similare.

Hochei pe gheață

Pentru cei care prefera sporturile pe gheata, Baumbet include in oferta si hochei. Printre competitiile acoperite se numara Turul Euro Hochey si Divizia I a Norvegiei, iar la categoria piete de pariuri, Baumbet include o lista destul de generoasa de optiuni. Echipa castigatoare, 1x2, handicap, golul al treilea, total goluri pe echipa, ambele echipe sa inscrie, scor corect, par/impar, pariu nul - sunt doar cateva dintre variantele disponibile pentru completarea biletelor de pariuri.

Fotbal american

Deși este mai puțin popular printre pariorii europeni, fotbalul american beneficiază de atenție considerabilă pe Baumbet, cu peste 50 de partide pe care se pot face pariuri, însă doar în varianta antepost.

Pe lista opțiunilor de pariere intră cele pe echipa câștigătoare, total pe echipe, primii la 10 puncte, scor la pauză și final, intrarea în prelungiri, sfertul cu cele mai multe înscrieri, par/impar în timp regulamentar și prelungiri, total touchdowns, total turnovers, total fields goals made, total sacks, 1x2, egal pariu nul, pase complete pase jucător, pase touchdown jucător, yarzi primire jucător și alte câteva variante. Este vorba așadar despre o listă generoasă de variante, potrivită pentru cei care preferă să parieze pe fotbal american.

Pe lista sporturilor care pot intra în topul 10 Baumbet, ca ofertă de competiții și piețe de pariuri, mai pot fi incluse: volei, handbal sși darts, dar și sporturile virtuale. Pentru cei pasionați de sporturile de nișă, Baumbet completează oferta sportivă cu partide din navigare, ciclism, MMA, polo pe apă, golf, floorball, bandy, crichet și snooker.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇