Teatrul Elisabeta vă invită la Amfiteatrul „Mihai Eminescu” din Bucureşti, la comedia „Puricele în ureche”

Teatrul Elisabeta vă invită la Amfiteatrul „Mihai Eminescu” din Bucureşti, la comedia „Puricele în ureche”

Teatrul Elisabeta continuă să aducă râsetele şi voia bună la Amfiteatrul „Mihai Eminescu” din Bucureşti. Vinerea aceasta, de la ora 20:00, vă invită la comedia ameţitoare, „Puricele în ureche”

Teatrul Elisabeta şi-a obişnuit publicul cu spectacole inedite şi interactive, comediile fenomen fiind marca lor definitorie. Au adus pe scenă unele dintre cele mai de succes comedii din lume. De această dată, veţi râde la o comedie bulevardieră franţuzească. Piesa de rezistenţă a lui Georges Faydeau, “Puricele în ureche”, se află în repertoriul celor mai mari teatre de comedie din lume.

Şerban Puiu semnează regia

În regia semnată de Şerban Puiu, vor evolua Lucian Ghimişi, Alexandra Velniciuc, Leonid Doni, Andreas Petrescu, Vasile Calofir, Marcelo Cobzariu, Ştefan Velniciuc, Alexandru Prica, Vlad Ianuş, Mihnea Nicolau, Irina Noapteş, Raluca Ghervan, Maria Magdalena Ţapu şi Valeria Stoian.

Puricele_in_Ureche-1
Foto: Teatrul Elisabeta

Comedia “Puricele în ureche” ne invită în Paris, în înalta societate a saloanelor pariziene de la începutul secolului XIX. Decorul şi costumele somptuoase, elaborate cu măiestrie, reuşesc să ne transpună în timp, undeva pe la 1907. Aici, după ani de căsătorie plini de fericire, simpatica Raymonde Chandebise (Alexandra Velniciuc) se întreabă de ce soţul ei, Victor Emmanuel (Lucian Ghimişi), a încetat să-i mai acorde atenţie suspectându-l chiar că are o aventură.

ADVERTISING

Vrând să-l prindă asupra faptului, Raymonde, cu complicitatea prietenei sale Lucienne (Irina Noapteş), îşi ademeneşte soţul într-un hotel deocheat, unde acesta ar urma să se întâlnească cu o presupusă admiratoare. În loc de flagrantul delict pe care şi-l dorea, Raymonde pune în mişcare un lanţ de evenimente neprevăzute, intrigi amoroase, identităţi greşite şi personaje care mai de care mai pestriţe.

Unii doresc atenţie şi răzbunare, alţii vor să îşi păstreze onoarea şi toţi doresc să evite împuşcăturile. Nimeni nu poate dormi. Tu vei râde în hohote.

Un doctor, un majordom încornorat, patronii unui bordel de lux, un spaniol împreună cu soţia sa, o bucătăreasă cochetă şi un englez-scoţian sunt într-un dute-vino ameţitor, toţi purtaţi de acelaşi carusel al încurcăturilor.

ADVERTISING

În această comedie nebună, fiecare fuge după celălalt şi toţi fug unii de alţii. Scrisori anonime, gelozii, prieteni voluntari, stări de exaltare alcoolică, ameninţări cu moartea, focuri de armă, uşi rotative…o cursă sălbatică de acuzaţii false şi confuzii revoltătoare, un dezastru complet şi peste toate, Lucian Ghimişi într-un dublu rol irezistibil care te va face să râzi cu lacrimi.

Spectacolul se desfășoară respectând normele de siguranță

Pentru ca experiența hohotelor de râs să se producă în siguranță, Teatrul Elisabeta a adoptat toate măsurile impuse de autorităţi, cu scopul protejării spectatorilor şi a întregii echipe.

ADVERTISING

Vă rugăm să respectaţi întotdeauna distanţa de cel putin 1,5m faţă de ceilalţi participanţi, să purtaţi corect masca pe toată durata evenimentelor şi să ajungeţi la sala de spectacol cu minim 45 de minute înainte de începere, pentru a evita formarea aglomeraţiei.

În decorul şi costumele rafinate, cu puternic parfum franţuzesc, Teatrul Elisabeta vă aşteaptă la această comedie demenţială, “Puricele în ureche” vineri, 4 septembrie, de la ora 20:00, la Amfiteatrul “Mihai Eminescu”, din strada Arhitect Hârjeu 61, sector 2, Bucureşti.

Pentru biletele achiziționate la reprezentațiile în aer liber, aveţi posibilitatea de a achiziționa bilete online, fără comision, de pe site-ul www.TeatrulElisabeta.ro.

De asemenea, vă recomandăm să consultați Regulamentul oficial de participare la spectacolele și evenimentele Teatrului Elisabeta în aer liber, disponibil pe site-ul www.TeatrulElisabeta.ro. Mai multe informaţii la numărul de telen 0727 703 703, pe www.TeatruElisabeta.ro sau pe www.Bilet.ro.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇