Tatuajele pe picior - Cele mai populare tatuaje în acest moment

Tatuajele pe picior - Cele mai populare tatuaje în acest moment

Tatuajele au fost la modă încă din cele mai vechi timpuri, însă popularitatea acestora nu a fost niciodată mai răspândită decât este acum. Cu siguranță cu toții cunoaștem cel puțin pe cineva care are tatuaje, șansele ca acea persoană să facă parte chiar din familia noastră fiind foarte mari. Trendurile în materie de tatuaje se schimbă destul de des, acest lucru ținând cont și de ceea ce se întâmplă în lume, dar cel mai mult de ceea ce promovează cei mai cunoscuți artiști ai lumii.

Un lucru putem spune fara ezitare, deși există trenduri, lumea cu siguranță nu s-a săturat să își facă tatuaje pe picior. Acestea pot fi la nivelul gleznei, pe gambe sau chiar în genunchi, locul acestor tatuaje picior fiind de multe ori determinate de sexul persoanei, tatuajele în genunchi fiind cel mai des întâlnite la persoanele de sex masculin.

ADVERTISING

Ce tipuri de tatuaje se realizează pe picioare?

Piciorul este o zonă ce permite realizarea unei mari game de tatuaje. Fiind o parte a corpului care ne oferă zone de dimensiuni atât  mari cât și mici, piciorul oferă artiștilor un canvas de realizarea a unor reale capodopere, spațiul fiind de așa natură. Cu toate acestea, nu toți clienții merg către tatuaje mari, foarte populare fiind și tatuajele finuțe din zona gleznei piciorului, această zonă fiind foarte cunoscută pentru tatuajele matchy pe care și le fac prietenii împreună.

Totodată, multe persoane aleg să își folosească această zonă pentru a realiza acele tatuaje picior întreg. Acest lucru presupune realizarea unui întreg tablou de la un capăt la celălalt al piciorului. Acest lucru permite clientului să pună pe a sa piele o întreagă poveste, oferind astfel o oportunitate și artistului de a-și demonstra măiestria.

ADVERTISING

Ce zone ale piciorului sunt dureroase când vine vorba de tatuaje?

Când vine vorba de tatuaje, durerea depinde de foarte mulți factori. Cu siguranță, unul din acești factori este reprezentat și de zona în care se realizează tatuajul dorit. Cu toate acestea, alți factori importanți sunt și grosimea pielii clientului, precum și tipul tatuajului. Tipul tatuajului este important aici deoarece diverse tatuaje necesită ace de dimensiuni și grosimi diferite, ace ce determină dureri mai mici sau mai mari.

Dacă e să ne rezumăm doar la zone în care în general durerile sunt mai mari, piciorul este acea parte a corpului ce oferă numeroase părți cu piele subțire, prin urmare și zone care pot determina intensități mai mari ale durerii. De asemenea, zona genunchiului nu este nici ea una dintre cele mai prietenoase, atât din cauza osului, cat și datorită formei greu de tatuat. Cu toate acestea, nu trebuie să ne facem griji, durerile sunt suportabile și este de așteptat să vină la pachet cu tatuajul realizat sub piele prin intermediul unui ac.

ADVERTISING

Ce saloane de încredere există în București?

Bucureștiul este probabil orașul cu cele mai multe saloane de tatuaje din țara noastră. Unul din saloanele la care vă putem recomanda să mergeți cu încredere este Funky Tattoo. Aceștia au un personal specializat și cu ani de experiență în spate care au ca scop satisfacerea dorințelor clienților. Echipa de artiști au un larg portofoliu de modele tatuaje, modele ce pot fi găsite și pe site-ul lor funkytattoo.ro. Desigur, modelul tatuajului nu este unul standard, artiștii lucrând mereu cu clienții pentru a da naștere celei mai frumoase forme a ideii cu care au călcat în salon.

Date de contact:

Telefon: 0731.525.808

E-mail: contact@funkytattoo.ro

Adresa: Bd-ul Magheru nr. 35, Bloc 52, Sc. B, Ap 1, Interfon 1