Stațiunea Muntele Mic, unde zăpada durează chiar și 180 de zile pe an

Pentru o promovare mult mai bună a stațiunii Muntele Mic ar fi nevoie de investiții suplimentare, cum ar fi construirea unei telecabine care să lege Muntele Mic de Vârful Nedeia.
Stațiunea Muntele Mic, unde zăpada durează chiar și 180 de zile pe an

Stațiunea Muntele Mic, care se află în Banat, este una mai puțin cunoscută, dar e foarte ofertantă pentru pasionații de sporturi de iarnă. Asta pentru că zăpada durează până la 180 de zile pe an!

Situată la poalele versantului sudic al munţilor Țarcu, în județul Caraș-Severin, stațiunea Muntele Mic se află la o distanță de 120 de kilometri de Timișoara. Are cinci pârtii, peisaje spectaculoase, hoteluri cu dotări moderne și pensiuni pitorești.

Sezonul de schi generează disensiuni de miliarde de euro

ADVERTISING

Un abonament pentru o zi întreagă pentru pasionații de schi costă 140 de lei pe zi pentru adulţi, iar pentru copii este redus. Printre activitățile care pot fi făcute în zonă se numără o plimbare cu snowmobilul sau relaxare la SPA.

Posted by Muntele Mic online on Sunday, January 17, 2021

Stațiunea “Muntele Mic” a fost declarată anul trecut de Guvern “de interes naţional”. Un avantaj este că pot fi accesate mai ușor fondurile pentru investiții, cum ar fi construirea unei telecabine care să lege Muntele Mic de Vârful Nedeia, de exemplu.

ADVERTISING

Alex Carlaont, manager hotel: “Tonul s-a dat, investiţii sunt, aşteptăm şi autorităţile să vină în întâmpinarea noastră în ceea ce priveşte traficul în zilele de weekend, când e foarte intens”, a explicat acesta pentru ȘtirileProTV.ro.

Printre proiectele dorite de investitori se mai numără realizarea unui traseu al împrejurimilor cu elicopterul pentru turiști.

Cazarea în stațiunea Muntele Mic costă între 200 și 700 de lei, iar localnicii susțin că zăpada durează până la 180 de zile pe an.

Vești bune: Cu gândul la schi, la fapte bune și la o nouă carieră după pandemie

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇