Spectacole la tine acasă de la Teatru la Cinema

Spectacole la tine acasă de la Teatru la Cinema

În prag de vacanță, o veste bună pentru copii!

În weekendul 23-24 octombrie, orice copil între 3 și 12 ani poate vedea spectacolele de teatru propuse de Teatru la Cinema și de la el de-acasă, alături de întreaga familie!

În stagiunea 2021-2022, în fiecare weekend, la ora și la data la care sunt proiectate în cinematografe, piesele de teatru pentru copii propuse de Teatru la Cinema pot fi urmărite din confortul propriei locuințe de către spectatorii din toată țara, dar și de către românii de peste hotare, pe platforma de streaming online www.scenatv.ro.

ADVERTISING

Grupat în oferta intitulată „Spectacole la tine acasă” de pe www.teatrulacinema.ro, programul pieselor de teatru pentru copii ce pot fi urmărite în weekendul 23-24 octombrie poate fi consultat la adresa: https://teatrulacinema.ro/program/.

Părinții și bunicii pot cumpăra bilete, la alegere, la următoarele spectacole:

23 octombrie 2021, de la ora 11:30 – Ursul păcălit de vulpe

24 octombrie 2021, de la ora 11:00 – Punguța cu doi bani

24 octombrie 2021, de la ora 11:00 – Isprăvile Motanului încălțat

24 octombrie 2021, de la ora 11:00 – Tom Degețel

ADVERTISING

24 octombrie 2021, de la ora 11:30 – Gulliver

„Situațiile în care trebuie să stăm în casă, dar și faptul că nu toată lumea locuiește în localități în care există un cinematograf, diminuează semnificativ accesul la piesele de teatru pentru copii ale marilor instituții teatrale românești.

Chiar dacă Teatru la Cinema oferă deja proiecții ale unor astfel de spectacole în 20 de cinematografe din toată țara, independent de actualul context, oricum ar fi fost puțin probabil ca orice copil român, din orice localitate – inclusiv din zona rurală –, să fi avut posibilitatea să vizioneze un spectacol de teatru în sălile Operei Comice pentru Copii sau a Teatrului Ion Creangă din București, ca să dau doar două exemple.

ADVERTISING

Prin oferta noastră, ne propunem să «democratizăm» accesul la un act de cultură de calitate pentru cât mai mulți copii, indiferent că se află la sat, la oraș, în țară sau în străinătate”, afirmă Mihai Penișoară, directorul general al Teatru la Cinema.

Informații complete despre fiecare spectacol se găsesc pe www.teatrulacinema.ro.

Apăsând butonul „Bilet”, al fiecărui spectacol publicat în secțiunea „Spectacol la tine acasă”, cumpărătorul este direcționat către platforma de streaming www.scenatv.ro unde plata se va face online, în mod securizat.

Înainte de ora programată pentru spectacol, pe adresa de email specificată, spectatorii vor primi link-ul spectacolului pe care îl pot vedea pe laptop, desktop, telefon mobil sau, în mod inspirat, pe ecranul unui smart TV, cu condiția existenței unei conexiuni la Internet.

Cei mici pot să se distreze în această vacanță, la orice oră și în orice zi, urmărind piesele de teatru pentru copii care sunt incluse în abonamentul lunar sau anual pe care platforma www.scenatv.ro îl pune la dispoziția iubitorilor de teatru. Părinții vor descoperi cu plăcere că abonamentul acoperă și accesul la piese de teatru pentru adulți sau filme românești câștigătoare ale unor premii internaționale.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇