Invitație la teatru pentru serile de luni din octombrie și noiembrie

Serile de luni pot deveni cele mai frumoase din săptămână pentru iubitorii de teatru bucureșteni: aceștia sunt invitați la spectacole memorabile, cu actori îndrăgiți, găzduite la Teatrul Național – Sala „Ion Caramitru”.

Producțiile Cortina AG deja programate sunt următoarele:

25 octombrie ora 20.00 “Tache, Ianke și Cadâr.”

Tache

Distribuție: Horațiu Mălăele, Mihai Constantin, Răzvan Vasilescu, Adrian Ciobanu, Maria Veronica Vârlan și Matei Constantin.

Regia: Horațiu Mălăele

Anul 2021 a readus în atenția publicului acest spectacol fără vârstă, după Victor Ion Popa. Textul scris ȋn 1932 este acum mai actual ca oricând. Diversitatea culturală este motorul angrenajului comic, personajele sunt pitorești, iar echilibrul este recâștigat grație ȋnțelepciunii și acceptării. Noua montare semnată de Horaţiu Mălăele vine cu o distribuţie de zile mari: în rolul evreului Ianke îl găsim chiar pe maestrul Mălăele, Mihai Constantin este spiritualul Tache, iar Razvan Vasilescu este generosul Cadâr. 

ADVERTISING

1 noiembrie ora 20.00 “All Inclusive

All-Inclusive

Distribuție: Medeea Marinescu, Marius Manole, Mirela Oprișor, Vlad Zamfirescu, Diana Roman.

Regia: Vlad Zamfirescu

Cu vervă și haz despre perfecțiune nefericită și imprefecțiune… fericită. Despre ce avem și nu vedem și despre ce căutăm, de și avem deja. Totul bine dozat, ȋntr-o comedie ȋn care fiecare pare idealul ȋmplinirii celuilalt.

Producția beneficiază de supratitrare ȋn limba engleză, pe ecrane amplasate ȋn locuri vizibile din orice punct al sălii.

8 noiembrie ora 20.00 “Și cu pisica ce-ați făcut?

Pisica

Distribuție: Rodica Mandache, Marius Manole, Medeea Marinescu, Maria Buză, Lia Bugnar și Anghel Damian.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Regia: Lia Bugnar

Spectacolul este o comedie - aventură, în care personajele alunecă cu delicatețe și umor între pragmatic și sentimental, firul poveștii se unduiește cu grație sub bagheta regizorală a Liei Bugnar, care a ales o manieră neconvențională de a dirija acțiunea, iar destăinuirile scot la iveală mult mai mult decât răspunsul la întrebarea-titlu: "Și cu pisica ce-ați făcut?".

15 noiembrie “Totul se transformă

Totul

Distribuție Maia Morgenstern, Carmen Tănase, Vlad Zamfirescu și Mircea Rusu.

Regia: Vlad Zamfirescu

ADVERTISING

Este comedia oglindă a zilelor noastre. Un spectacol proaspăt și actual, un tablou al situațiilor și sentimentelor descoperite în ultimul an și jumătate, a cărui esența comică se naște din jocul fascinant al contrastelor, într-o situație de criză. Și cum contrariile uneori se atrag, alteori se ciocnesc, apar situațiile comice dar și secvențele de analiză fină.

Producția beneficiază de supratitrare ȋn limba engleză, pe ecrane amplasate ȋn locuri vizibile din orice punct al sălii.

29 noiembrie “Steaua fără nume” - premieră absolută

Steaua-29-Oct

Distribuție: Diana Roman, Vlad Zamfirescu, Valentin Teodosiu, Andi Vasluianu, Lumini ța Erga, Gabriel Vătavu, Eva Cosac.

Regia: Vlad Zamfirescu

Planetele se aliniază pentru o nouă montare a acestui titlu foarte ȋndrăgit din repertoriul teatral românesc: romantica poveste a lui Mihail Sebastian va fi readusă la viață de o echipă plină de dăruire și aplomb, ȋn direcția de scenă a lui Vlad Zamfirescu, pe care ȋl regăsim și ȋn distribuție.

Detalii și bilete pe Ticketstore.roBLT.roMystage.ro și Facebook Cortina AG