Teatru pentru copii în cinematografele din București şi nu numai

Teatru pentru copii în cinematografele din București şi nu numai

Hai la Teatru la Cinema! În weekendul 16-17 aprilie, locuitorii orașului București sunt invitați să urmărească pe marile ecrane ale cinematografelor proiecția spectacolului „Ursul păcălit de vulpe”, o producție teatrală după clasica poveste a lui Ion Creangă.

Duminică, 17 aprilie, de la ora 12:00, spectacolul va fi proiectat pe marile ecrane ale Cineplexx Băneasa din Băneasa Shopping City, Cineplexx Titan din Auchan Titan, Cinemax Veranda din Veranda Mall, Happy Cinema din Liberty Center, Movieplex Cinema din Plaza România și Hollywood Multiplex din Mall Vitan.

ADVERTISING

La nivel național, pe 17 aprilie, de la ora 12:00, spectacolul va fi proiectat în 19 cinematografe partenere ale campaniei „Hai la teatru în orașul tău!” din 14 orașe: Alexandria, București, Bacău, Bistrița, Botoșani, Buzău, Craiova, Focșani, Pitești, Satu Mare, Sibiu, Sinaia, Târgu Mureș și Vaslui. Biletele pot fi achiziționate online de pe www.teatrulacinema.ro sau offline, de la casele de bilete ale cinematografelor.

Teatru la Cinema oferă o alternativă și iubitorilor de teatru care nu pot fi prezenți în sala de cinema, celor care nu au un cinematograf în localitatea lor sau românilor din străinătate. Astfel, iubitorii de teatru de pretutindeni pot urmări ONLINE, din confortul propriei locuințe, spectacolul „Ursul păcălit de vulpe”, pe platforma de streaming www.scenatv.ro în ziua și la ora la care rulează pe marile ecrane. Biletele pot fi achiziționate atât de pe www.teatrulacinema.ro, cât și de pe www.scenatv.ro.

ADVERTISING

Mulțumim partenerilor media care s-au alăturat campaniei „Hai la teatru în orașul tău!”:

Parteneri media - logouri 9 ian.PNG