Programul Restaurantului Elisabeta în luna septembrie

Restaurant-Elisabeta

Restaurantul Elisabeta își redeschide porțile începând cu 1 septembrie. Iubitorii artei culinare împletite cu entertainment de calitate sunt așteptați cu un program variat de spectacole de teatru și muzică.

Ce merge bine cu un pahar de vin și un preparat delicios? O comedie pe măsură. Fie că vii însoțit de partener, singur sau cu prietenii, trebuie să vezi cel puțin unul dintre spectacolele Restaurantului Elisabeta, care aduc în prim-plan tot ce-i și bun (și nebun) într-o relație: “Soț de vânzare” (1 septembrie), “Viață conjugală (a)normală” (13 septembrie), “Vecina de deasupra” (14 septembrie), “Terapie în trei” (21 septembrie” sau “De ce tocmai tu?” (24 septembrie). Iar pentru un cocktail de comedie, iubire și thriller, te așteptăm la “Crimă la cină” (9 septembrie), un spectacol interactiv cu muzică live.

ADVERTISING

În plus, te așteaptă cele mai noi producții ale Restaurantului Elisabeta – “Răzbunare pe tocuri” (23 septembrie) și “Bona bună și nebună” (17 septembrie). În plus, la finalul lunii te așteaptă o nouă avanpremieră, în regia Ralucăi Ghervan.

Nu doar comediile se întorc pe scena restaurantului, ci și serile muzicale. Iubitorii muzicii interbelice pot alege spectacolele susținute de Silviu Biriș & Band (8 septembrie) și Maria Buză & Taraf George Pătrașcu (15 septembrie). Împătimiții de jazz sunt așteptați în atmosfera creată de Sorina Rotaru & Band (22 septembrie). Mai mult, am pregătit seri tematice pentru toate gusturile: cu muzică italiană, alături de Liz & Band (16 septembrie), grecească, alături de grupul Greek4U (29 septembrie) sau mexicană, în compania formației Los Platanos (30 septembrie).

ADVERTISING

Te-ai decis? Ai programul complet și biletele disponibile pe www.RestaurantElisabeta.ro