Programul lunii ianuarie la Restaurant Elisabeta

Restaurant-Elisabeta

Restaurant Elisabeta îşi redeschide porţile în 2023 şi îşi aşteaptă publicul la spectacole de comedie, seri muzicale şi preparate proaspete şi suculente.

Ce ar fi iubirea fără sare şi piper? Dacă soţul nu mai este pe măsura aşteptărilor tale, îl poţi vinde oricând, la fel ca în comedia „Soţ de vânzare” (18 ianuarie), pentru o sumă frumuşică. Dacă nu e încă soţul tău, dar i-ai inundat apartamentul, fă-l să se îndrăgostească de tine, la fel cum face „Vecina de deasupra” (26 ianuarie). Dacă te-ai îndrăgostit de el, crezând că e perfect, iar acum te loveşti de realitate, vino la comedia „Bărbatul perfect defect” (19 ianuarie). Iar dacă ai cunoscut realitatea şi nu ştii ce să faci cu ea, îţi recomandăm „Terapie în trei” (25 ianuarie).

ADVERTISING

După o porţie de râs, alătură-te serilor de muzică live. Silviu Biriş & Band au pregătit o călătorie muzicală prin Bucureştiul de odinioară. „Serata interbelică” (20 ianuarie) va avea în program şlagăre celebre, muzică interbelică şi reinterpretări deosebite ale celor mai îndrăgite cântece ale vremii.

Iubitorii de jazz sunt aşteptaţi la „Evenin’ Jazz” (21 ianuarie), alături de Sorina Rotaru & Band. Compoziţii originale, cover-uri interpretate excepţional, samba şi bossa nova – muzica de care te vei îndrăgosti.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Luna se încheie cu un sirtaki autentic, în compania celor de la Greek4U, care te aşteaptă la „Seară grecească” (28 ianuarie). Muzica live cere dans, voie bună şi energie, şi este completată de preparatele delicioase care te aşteaptă la Restaurant Elisabeta.

Detalii suplimentare şi bilete disponibile pe www.RestaurantElisabeta.ro