Piese vestimentare potrivite pentru femeile ce lucrează la birou

Piese vestimentare potrivite pentru femeile ce lucrează la birou

Femeile pun mult accent pe felul în care se îmbracă, dorindu-și să aibă o ținută care arată impecabil și în care se simt extraordinar mereu, indiferent de context. De aceea, outfiturile pentru mers la birou pot reprezenta o provocare, deoarece într-un astfel de loc se pretează un anumit stil. În articolul de față vor fi prezentate câteva piese vestimentare pe care le poți purta cu încredere la birou și care te scapă de momentele enervante în care nu știi cu ce să te îmbraci. Aceste articole funcționează pentru majoritatea femeilor, deoarece merg purtate în diverse moduri, fiind deosebit de versatile. 

ADVERTISING

Descoperă 3 articole vestimentare ce funcționează perfect pentru zilele de muncă la birou: 

1. Costumele

În zilele noastre există numeroase modele de costume special create pentru femei, care se potrivesc în diverse contexte, mersul la birou fiind unul dintre ele. Sunt disponibile modele slim, pe corp, sau unele oversize, în funcție de ceea ce preferi și ce ți se potrivește cel mai bine. Avantajul unui costum este că l-ai pus pe tine alături de un tricou sau o cămașă și este gata ținuta. De asemenea, poate fi purtat atât cu tocuri, cât și cu pantofi cu talpă joasă, chiar și cu unii mai sport, iar piesele costumului merg purtate cu lejeritate și separat, sacoul fiind minunat și cu o pereche de blugi sau o fustă, iar pantalonii cu un pulover, spre exemplu. 

ADVERTISING

2. Pantofii stiletto

Încălțămintea cu toc se potrivește în outfiturile office, fiind esențial să ai astfel de articole în garderobă. Mai exact, o pereche de pantofi stiletto este o alegere ingenioasă, deoarece o poți purta la multe ținute și nu doar la cele office. Aceștia sunt extrem de versatili, putând fi asortați cu blugi, rochii, fuste. Sunt articole care adaugă eleganță și senzualitate, însă într-un mod foarte subtil, care denotă bun gust. Merită să îi adaugi în dulapul tău, iar la the5thelement.ro ai ocazia să găsești diferite modele, toate lucrate cu atenție, pentru a reuși să te bucuri de ele un timp îndelungat. 

ADVERTISING

3. Cămășile

Probabil, atunci când te gândești la ținute office, primul articol care îți vine în minte este cămașa, care într-adevăr este foarte adecvată pentru munca la birou, însă este important să nu te oprești doar la cea albă. Există numeroase modele de cămăși, în nuanțe interesante, având astfel posibilitatea să le porți în diverse combinații. Așa că este recomandat să optezi pentru cât mai multe cămăși, pe care să le combini cu fuste, blugi, pantaloni și pe care să le porți atât într-un stil mai elegant, cât și într-unul mai casual, cu o pereche de pantaloni oversize de costum și o încălțăminte joasă sport, de culoare albă. Bineînțeles, se pot face multe combinații, dar cel mai important este să le porți în felul în care te simți bine. 

În concluzie, un aspect pe care merită să-l ții minte este acela că nu trebuie să fugi de culoare când vine vorba de outfituri office. De asemenea, piesele vestimentare ce au fost menționate anterior sunt potrivite pentru numeroase stiluri și siluete, putând fi purtate și în alte contexte, nu doar la birou.