Piese de teatru foarte apreciate se joacă pe scena Sălii Rapsodia de la final de octombrie

Piese de teatru foarte apreciate ajung pe scena Sălii Rapsodia din capitală de la final de octombrie. Veţi vedea în roluri captivante nume de prestigiu precum: Maia Morgenstern, Carmen Tănase, Mircea Rusu, Medeea Marinescu, Marius Manole, Mirela Oprişor, Diana Roman, Anghel Damian, Maria Buză sau Lia Bugnar. Şi vă veţi delecta cu producţii ce aduc bună dispoziţie şi culeg aplauze furtunoase la fiecare reprezentaţie. 

Spectacolele vor avea loc după următorul program:

All Inclusive – 30 octombrie ora 16.00 – Sala Rapsodia 

Pisica

Cel mai relaxant și revigorant “All Inclusive” se află doar la un bilet distanță și se savurează confortabil din sala de teatru.  Sunteți invitați la o superbă comedie maraton, pe un text de Alexandru Popa, despre ce avem și nu vedem și despre ce căutăm, deși avem deja. Totul bine dozat, ȋntr-o piesă cuceritor de amuzantă, ȋn care fiecare pare idealul ȋmplinirii celuilalt. Medeea Marinescu, Marius Manole, Mirela Oprișor, Vlad Zamfirescu și Diana Roman dezvăluie cu vervă și haz cum perfecțiunea poate face tandem cu nefericirea și imprefecțiunea poate fi calea cea mai scurtă spre ȋmplinire prin acceptare.

ADVERTISING

Distribuție: Medeea Marinescu, Marius Manole, Mirela Oprișor, Vlad Zamfirescu și Diana Roman.

Regia: Vlad Zamfirescu

Totul se transformă – 11 noiembrie ora 19.00 Sala Rapsodia

Totul-se-transforma

O comedie cu nerv, cu personaje care se contrează puternic, cu treceri dinamice de la momente sentimentale la pasaje amuzante. Pe un un text de Alex Popa, spectacolul are un haz molipsitor, pigmentat cu câteva replici ce dau de gândit.

O radiografie a relațiilor interumane, într-o situație de criză, dar si fină analiză a relațiilor de cuplu, sau a relației părinte-copil, piesa pune în lumină tendința de auto-izolare ce are ca mijloc agregant frica de orice: de boală, de singurătate, de necunoscut. Decupată dintr-o realitatea atipică, piesa ne face să înțelegem că libertatea vine cu prețul acceptării și că adesea în viața ne apropiem doar după ce ne-am înstrăinat.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Distribuţie: Maia Morgenstern, Carmen Tănase, Mircea Rusu, Vlad Zamfirescu

Regia: Vlad Zamfirescu

Și cu pisica ce-ați făcut?– 15 noiembrie ora 19.00 Sala Rapsodia

All-Inclusive

“Şi cu pisica ce-aţi făcut?” este o comedie-aventură, ȋn care Lia Bugnar dirijează povestea ȋntr-o maniera un pic diferită, care cucerește spectatorii și provoacă actorii. Distribuția reunește mai multe generații și tipologii ale scenei: doamna Rodica Mandache este deopotrivă fermecatoare și dramatică, Marius Manole este pierzatorul absolut, Medeea Marinescu este aristocrata stilată, Mariei Buză ȋi revine o interesantă partitură ce ȋi pune ȋn valoare atât glasul cât și talentul actoricesc, Anghel Damian este plin de vervă și umor iar Lia Bugnar are o postură surpriză care dinamizează cursul acțiunii. Rezultă o comedie altfel, ȋn care destăinuirile scot la iveală mult mai mult decât răspunsul la întrebarea-titlu: "Și cu pisica ce-ați făcut?"

ADVERTISING

Distribuţie: Rodica Mandache, Marius Manole, Medeea Marinescu, Maria Buză, Lia Bugnar şi Anghel Damian.

Text şi regie: Lia Bugnar

Bilete pentru spectacolele găzduite la Sala Rapsodia (Lipscani 53) se găsesc pe: Ticketstore.ro, BLT.ro, Iabilet.ro și detalii pe pagina de Facebook Cortina AG