Pergole bioclimatice - Alegerea potrivită de structură independentă în aer liber pentru terasa ta

pergolebioclimaticecoperta

Terasele și curțile din spatele casei sunt extensii ale spațiilor de locuit. Este firesc să îți dorești să te poți bucura de ele pe tot parcursul anului, indiferent de condițiile meteorologice de afară. Și cum climatul este destul de indecis, fiindcă iarna nu prea mai seamănă a iarnă, însă nici nu face complet loc sosirii primăverii, ce rămâne de făcut?

De aceea, structura independentă de pergole bioclimatice reprezintă o opțiune atât de bună! Acest format de acoperire și protecție îți permite să controlezi climatul din interiorul terasei, astfel încât să te poți folosi în continuare de spațiul exterior atunci când afară este frig sau prea cald. În plus, pergola bioclimatică adaugă intimitate și stil pe terasă. 

Dacă vrei să afli mai multe despre pergolele bioclimatice și acoperirea oferită de niște lamele de aluminiu, atunci rămâi în continuare alături de noi și vei primi toate informațiile de care ai nevoie înainte de a alege o pergolă bioclimatică și la ce să fii atent pentru a face alegerea potrivită pentru gradina casei tale!

Ce sunt pergolele bioclimatice cu lamele de aluminiu? 

Imaginează-ți un loc în care să te poți simți confortabil indiferent de vremea de afară. Pergolele bioclimatice oferă această bunăstare constantă cu lamelele lor reglabile care se rotesc pentru a crea o briză ușoară, plăcută și a bloca lumina directă a soarelui atunci când sunt deschise.

ADVERTISING

Cu toate acestea, sistemul de pergole bioclimatice oferă, de asemenea, protecție împotriva ploii, lăsând apa să se scurgă în conductele de scurgere încorporate atunci când sunt închise în permanență, pentru o siguranță completă, indiferent de condițiile meteo. Pergola bioclimatică este o modalitate inovatoare și interesantă de a beneficia de adăpost pentru zona de locuit în aer liber. 

Spre deosebire de pergolele clasice sau sistemul de pergole retractabile, această structură independentă de pergole bioclimatice dispune de mult mai multă tehnologie care îți va permite controlul total asupra funcțiilor acoperișului. Cu ajutorul unui control electric, poți acționa prin telecomandă lamelele din aluminiu ale pergolei. Altfel spus, poți retracta, rabata și plia lamelele din aluminiu cu un singur sistem automatizat! 

Ce oferă sistemul de pergole bioclimatice în plus față de alte tipuri de structură independentă?

article-thumb-3

Acoperișul bioclimatic este un design inteligent care permite un maxim de lumină solară pe vreme ploioasă. Lamele de aluminiu se închid ermetic și se etanșează, oferind o rezistență absolută care împiedică orice scurgere sau disconfort cauzat de condiții nefavorabile, cum ar fi ploile torențiale. Diferit de structurile clasice, structura unei pergole bioclimatice este alcătuită din materiale moderne de înaltă calitate, care asigură rezistență îndelungată la coroziune și fenomene meteorologice de orice natură. 

ADVERTISING

În plus, pergolele bioclimatice nu au nevoie de întreținere sezonieră suplimentară în timpul funcționării: vopsire periodică, conservare pe timp de iarnă sau altele de acest gen, deoarece acest tip de protectie pentru terasă are motoare electrice fiabile și cu zgomot redus care asigură forța necesară la ajustarea rapidă a lamelelor din aluminiu pentru a evita apariția oricăror daune, mulțumită materialului rezistent și a faptului că este complet automat! 

Pergole bioclimatice versus pergole retractabile: ce alegi?

article-thumb-1-1

Când vine vorba de diferența între o pergolă bioclimatică și una retractabilă, acoperișul unei pergole bioclimatice este mult peste așteptările de bază. Structurile de pergole retractabile pot suporta până la opt centimetri de zăpadă în medie, rezistând cu ușurință chiar și la furtuni mari, datorită faptului că sunt realizate din materiale durabile. Cu toate acestea, sistemul de pergole bioclimatice este chiar și mai rezistent de atât, întrucât oferă o susținere mult mai generoasă pe timpul unor condiții meteo neprietenoase. 

Cu lamelele pergolelor bioclimatice, poți avea mai mult control și beneficiezi de o tehnologie mult mai avansată și sunt, de asemenea, mult mai versatile decât sunt pergolele retractabile! În plus, construcția cu acoperiș bioclimatic păstrează temperatura optimă în interiorul pergolei cât timp este folosită, iar tu te poți bucura de aceeași temperatură indiferent de ceea ce se întâmplă în aer liber.

ADVERTISING

3 motive pentru care grădina ta are nevoie de pergola bioclimatică pentru un flux de aer constant

article-thumb-2-1

Pergola bioclimatică este realizată din materiale de înaltă calitate, selectate special pentru a rezista la intemperii și pentru a-și menține structura pentru o perioadă lungă de timp. Aceste lamele din aluminiu nu numai că vor preveni deteriorarea, dar vor oferi și un aspect elegant în grădina ta, indiferent dacă vreme este rea sau frumoasă!

Un alt motiv pentru care îți dorești pergole bioclimatice este dat de tehnologia utilizată pentru a crea acest sistem de acoperiș. Pergola bioclimatică este uimitor de inovatoare, sofisticată și puternică, grație sistemelor care pot fi controlate de la distanță sau cu ajutorul aplicațiilor mobile pe care le ai la îndemână chiar pe telefon!

O altă modalitate excelentă pentru a te bucura la maximum de spațiul tău exterior este prin dotarea pergolei cu lumini, senzori de ploaie sau de temperatură conectați la un sistem inteligent care va opera automat sistemul de pergole bioclimatice în funcție de condițiile exterioare. În plus, această caracteristică le face mai atractive pentru utilizare, deoarece creează o experiență captivantă în interiorul curții tale din spate!

Avantajele pergolei bioclimatice pe tot parcursul anului

article-thumb-3-1

Spațiul suplimentar oferit de un sistem de pergole bioclimatice reprezintă o adevărată bijuterie pentru zona exterioară a unei locuințe. Îmbunătățește estetica și funcționalitatea terasei tale, adăugând estetică și stil pentru a se integra perfect în contextul său, fără a fi copleșitoare sau intruzivă, așa cum sunt multe modele moderne din ziua de azi. 

Materialul din aluminiu asigură durabilitatea prin faptul că este reciclabil, protejându-te în același timp de razele puternice ale soarelui pe timp de vară, atunci când este montat împotriva peretelui propriu – acest lucru garantează o mai mare furnizare de căldură în zilele reci de iarnă cu sisteme de copertine care pot fi închise complet în funcție de preferințele personale.

Poate cel mai important beneficiu al unui sistem de pergole bioclimatice este chiar posibilitatea de folosire 365 de zile! Iată un produs care să îți permită să te bucuri de curtea casei tale și de aerul liber indiferent de anotimp! Grație unui acoperiș bioclimatic închis cu materiale de calitate, vor menține pergola bioclimatică răcoroasă vara și încălzită și primitoare pe timp de iarnă.

Alege serviciile Tende.ro pentru instalare și montaj de pergolă bioclimatică din aluminiu și beneficiezi de garantie extinsă!

article-thumb-4

Dacă te gândești să instalezi o pergolă bioclimatică în curtea ta, ar fi bine să alegi servicii de tâmplărie personalizate. Intră chiar acum pe oferta specialiștilor Tende.ro și alege varianta de construcție personalizată nevoilor tale! 

Echipa de specialiști dispune de experiența și know-how-ul necesar pentru a te ajuta ca instalarea să decurgă cât mai bine, iar echipa îți stă la dispoziție pentru a-ți oferi consiliere gratuită cu privire la ce tip de sistem ar fi cel mai potrivit pentru grădina ta. Așa că nu mai aștepta și ia legătura cu ei chiar astăzi!