Ofertă 1+1 la biletele pentru baletul Fetița cu Chibrituri

afis_Fetita-cu-Chibrituri_11

Opera Comică pentru Copii invită întreaga familie să se bucure de oferta 1+1 la baletul „Fetița cu Chibrituri”, programat în următoarele două weekend-uri în Sala Mare a instituției.

Biletele sunt disponibile în rețeaua bilete.ro, iar reducerea se efectuează automat, la rezervarea online.

Înduioșătoarea poveste a Fetiței cu Chibrituri are final fericit, în viziunea regizorului și coregrafului baletului, Corina Dumitrescu, care a preschimbat destinul tragic al protagonistei într-unul care îndeamnă la visare și optimism.

ADVERTISING

„Provocarea lansată de acest titlu nu a fost crearea de pași, ci transformarea poveștii într-un spectacol care să nu ne copleșească prin tragismul lui. Sper că publicul va accepta felul în care am schimbat destinul Fetiței cu chibrituri și va înţelege că sufletul nostru trebuie să aibă propria flacăra care aprinde visele”, a declarat Corina Dumitrescu.

Publicul se poate bucura de acest spectacol de balet contemporan în zilele de 31 iulie (ora 17), 1 (ora 11), 7 (ora 17) și 8 august (ora 11), oferta 1+1 fiind disponibilă și la casa de bilete a instituției, deschisă cu o oră înainte de începerea spectacolelor.

ADVERTISING

Anotimpurile lui Vivaldi în Grădină

Începând din această vară, la Opera Comică pentru Copii ne delectăm cu o capodoperă a muzicii clasice, un ciclu de patru concerte pentru vioară și orchestră de coarde, celebra lucrare „Anotimpurile”, de Antonio Vivaldi.

După premiera de luna trecută, „Primăvara” și „Vara” lui Vivaldi revin la Opera Comică pentru Copii .

Concertul are loc pe 31 iulie și 1 august, în aer liber, de la ora 10:00, pe scena de la Căsuța din Copac, fiind susținut de instrumentiști din Orchestra OCC, sub bagheta dirijorului Gheorghe Iliuță, care își însușește și rolul de prezentator.

ADVERTISING

Muzica a fost inspirată de poeme scrise chiar de compozitor, care și-a propus să reproducă sunete din natură.

Filme și atracții în Grădina OCC

Opera Comică pentru Copii așteaptă în continuare publicul și la filmele de seară. Astfel, programul proiecțiilor include următoarele titluri: „Trolii descoperă lumea” (30 iulie, ora 19, în Sala Mare, dublat), „Avatar” (30 iulie, ora 21, în aer liber, în funcție de condițiile meteo, subtitrat) și „Truman Show (31 iulie, ora 21, în aer liber, în funcție de condițiile meteo, subtitrat).

Grădina OCC, amenajată la sediul instituției, este deschisă cu activități în aer liber, în fiecare vineri (orele 16–21), sâmbătă și duminică (orele 10–14 și 16–21).

Atracțiile de care se pot bucura copiii sunt Aventura Parc, Grădina cu Fluturi Vii, Carnivorium, Oxigenium, Circuitul de mașinuțe, Expressul OCC, Labirintul, Tirul cu arcul, Copacul păsărilor și Râul cu bărcuțe, plus Piscina cu bile din Sala UnderGrant.

De asemenea, în Grădina OCC se desfășoară ateliere originale de creație, iar Magazinul OCC este deschis atât la sediu, cât și online, pe site-ul magazinulocc.ro.

Opera Comică pentru Copii, instituție publică de cultură aflată în subordinea Primăriei Capitalei și a Consiliului General al Municipiului București, a primit anul acesta Ordinul „Meritul Cultural” în grad de Ofițer, Categoria D – „Arta spectacolului” din partea Președintelui Klaus Iohannis.