Noile culori din seria iPhone 15. Eleganță, diversitate și tonuri vibrante

Noile culori din seria iPhone 15. Eleganță, diversitate și tonuri vibrante

iPhone 15 s-a lansat oficial pe data de 12 septembrie și chiar dacă au existat multe zvonuri și scurgeri de informații, Apple tot a reușit să ne surprindă și în acest an. 

La fel ca în fiecare an, Apple are disponibile diferite culori atât pentru iPhone-urile standard, cât și pentru cele Pro. Apple optează pentru culori proaspete și tinerești pentru modelele obișnuite, în timp ce telefoanele Pro primesc culori mai serioase și mai închise, care nu sunt la fel de vibrante. 

Vei putea găsi noua serie iPhone 15 disponibilă în toate nuanțele la precomandă de pe 15 septembrie, în magazinele online din România. 

ADVERTISING

Culori iPhone 15 și iPhone 15 Plus

Negru

Culoarea standard este ideală pentru persoanele care nu vor să-și evidențieze foarte mult telefonul, iar rama și logo-ul au o nuanță de gri închis care oferă un aspect deosebit. 

Galben

Varianta galbenă a iPhone 15 și iPhone 15 Plus are o nuanță mai temperată, iar rama și logo-ul se găsesc într-o nuanță similară, oferind un stil elegant și tineresc.

Verde

O altă culoare nouă și interesantă pentru iPhone 15 și iPhone 15 Plus este culoarea verde. La fel ca nuanță precedentă, verdele este unul elegant și sofisticat, dar care nu va ieși prea tare în evidență. 

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Roz

În continuare, acest roz deschis nu este nimic excentric sau prea vibrant, iar nuanța deschisă pe care Apple a folosit-o a reușit să încânte pe toată lumea.   

Albastru

Culoarea albastră vine într-o nuanță la fel de deschisă. De asemenea, aceasta este una temperată, frumoasă și proaspătă, cu rama și logo-ul Apple în același stil. 

Culori iPhone 15 Pro și iPhone 15 Pro Max

Noul design de titan evidențiază trecelea la culori mai serioase a modelelor Pro. Titanul permite și ramei telefonului să arate destul de impresionant, oferind celor două modele un aspect rafinat.

ADVERTISING

Albastru Titanium

Nuanța este una destul de simplă, cu un aspect serios. Cu această culoare, telefonul va fi ideal pentru cei care doresc ca iPhone-ul lor să arate profesional, pretabil unui mediu business.

Alb Titanium

Nuanța seamănă foarte mult cu argintiul și este cea mai deschisă opțiune din acest an pentru modelele Pro, care ar putea arăta aproape alb în anumite condiții de iluminare.

Titan Natural

Această nuanță o înlocuiește pe cea aurie din anii precedenți, evidențiind aspectul natural al titanului din care este făcută rama telefonului. Culoarea este un gri, puțin mai întunecat decât argintiul.

Titan Negru

Titanul Negru este ideal pentru cei care în general nu apreciază prea multă culoare pe telefoanele lor. Cu toate că este o nuanță destul de cunoscută, aceasta are totuși o notă serioasă și elegantă.

Acestea sunt culorile noilor telefoane Apple. Alege nuanța cea mai potrivită pentru tine și bucură-te de tot ceea ce are de oferit noua serie iPhone 15 / iPhone 15 Pro!