Musicalul „Înșir’te mărgărite” revine la Sala Mică a Palatului Național al Copiilor, la cererea publicului

afis-„Insirte-margarite

Weekendul acesta, artiștii Teatrului Muzical Ambasadorii invită spectatorii în lumea basmelor. Musicalul „Înșir’te mărgărite” se joacă sâmbătă, 6 noiembrie, de la ora 11:00 și duminică 7 noiembrie, de la ora 16:00, la Sala Mică a Palatului Național al Copiilor.

Spectacolul, montat într-o scenografie ingenioasă, ce îmbină elemente clasice cu tehnica modernă, costume de epocă ce poartă amprenta spiritului nostru popular, o muzică originală ușor de memorat, dansuri de curte, dar și dansuri românesti, este dedicat copiilor de la 3 la 12 ani, dar și celor care vor, pentru un ceas, să viseze cu ochii deschiși. Basmul este prezentat cu umor tipic românesc de împărați, împărătese, fete și feciori de curte, zmei, vrăjitoare și multe alte personaje fantastice, pregătite să își dezvăluie povestea cu tâlc și morală.

ADVERTISING

„Înșir’te mărgărite” este un musical de Roman Vlad, în regia lui Dan Tudor, adaptat de Smaranda Oțeanu-Bunea și Ivona Cristescu după celebra feerie a scriitorului Victor Eftimiu. Scenografia spectacolului este semnată de Viorica Petrovici, iar coregrafia de Alis Gheorghe.

Din distribuția spectacolului fac parte soliștii: Andreea Bucur-Blidariu, Silviu Alexandru Mihăilă, Camelia Cuzub, Ioana Iordănescu, Jennifer Dumitrașcu, Bogdan Șerban, Octavian Ene, Sergiu Neamțu, alături de actrița Natalia Dragomir și de Ansamblul de Balet al Teatrului Muzicak Ambasadorii: Daniel Goliță, Alis Gheorghe, Doru Farmazon, Alexandru Mălăeru, Claudia Iagăr, Octavian Iuga, Ana Mihai, Monica Andreea Cuhartz, Carmen Mărgărit, Silvia Ionașcu, Remus Tegzeș.

Biletele pot fi achiziționate online, de pe platforma Ticketstore.ro: https://www.ticketstore.ro/ro/eticheta/9/teatrul-muzical-ambasadorii sau de la casieria deschisă în foaierul Sălii Mici a Palatului Național al Copiilor, cu o oră înainte de începerea spectacolului (în limita locurilor disponibile).

ADVERTISING

Conform legislației în vigoare, participarea la spectacole se va face cu respectarea tuturor măsurilor aflate în vigoare la momentul desfășurării evenimentului, dispuse de autorități în contextul epidemiologic actual.

Parteneri media ai evenimentului : Agerpres, Itsy Bitsy, Radio România Cultural, Ultima Oră, Spotmedia, Revista Femeia.