Musical-uri pline de umor și emoție puse în scenă de Teatrul Muzical Ambasadorii. Programul spectacolelor

Musical-uri pline de umor și emoție puse în scenă de Teatrul Muzical Ambasadorii. Programul spectacolelor

Primul spectacol care se va juca live este Păcală și Tândală, de Roman Vlad, un musical plin de umor, care aduce în fața publicului lumea satului românesc. Două reprezentații vor avea loc în zilele de sâmbătă 15 mai și duminică 16 mai, ambele de la ora 11:00.

Regia montării îi aparține lui Atila Vizauer, decorul și costumele sunt creația Vioricăi Petrovici, iar coregrafia este semnată de Alis Gheorghe.

Vă invităm să luați parte la un spectacol ce binedispune, o comedie dinamică, plină de învățături, ai cărui protagoniști sunt cei doi binecunoscuți eroi justițiari, bine disimulați sub o cuceritoare dar aparentă simplitate. În această variantă scenică aventurile lui Păcală și Tândală sunt îmbrăcate în haina muzicii și dansului de inspirație folclorică.

ADVERTISING

Biletele pot fi achiziționate atât online, de pe platforma Ticketstore.ro  https://www.ticketstore.ro/ro/eticheta/9/teatrul-muzical-ambasadorii cât și fizic de la Casa de bilete, deschisă în foaierul Sălii Mici a Palatului Național al Copiilor, cu o oră înainte de spectacol (în limita locurilor disponibile).

Programul lunii mai continuă cu Povestea Florii - Soarelui, un musical special, dedicat iubitorilor basmului și folclorului românesc autentic, care se va juca în zilele de sâmbătă 22 mai, de la ora 18:00 și duminică 23 mai, de la ora 11:00.

ADVERTISING

Concepția spectacolului este semnată de Daniel Jinga, Manager General Interimar al Operei Naționale București, dirijor al Orchestrei Metropolitane București și Maestru de Cor al ONB, alături de Adrian Naidin, violoncelist, compozitor și interpret vocal. Scenografia este creația Vioricăi Petrovici, iar coregrafia a fost gândită de Alis Gheorghe.

Marți, 1 Iunie, de Ziua Internațională a Copilului este programată încă o reprezentație a musicalului Păcală și Tândală, de la ora 18:00

O nouă producție muzicală a Teatrului Muzical Ambasadorii va avea premiera tot în luna iunie. Este vorba despre Figaro Style, adaptare după opera Bărbierul din Sevilla de Gioachino Rossini. Regia montării îi aparține lui Dan Tudor, care îmbină o capodoperă muzicală cu una teatrală, într-o viziune modernă, conturând un spectacol foarte actual. Viorica Petrovici, maestră în zugrăvirea și nuanțarea culorilor este autoarea scenografiei, iar dirijorul Ciprian Teodorașcu semnează aranjamentul muzical. La pian interpretează Andrei Ștefan Racu.

ADVERTISING

Primele reprezentații se vor desfășura în zilele de sâmbătă 12 iunie și duminică 13 iunie, ambele de la ora 18:00. Acestea vor fi urmate de încă o serie de două reprezentații, în zilele de sâmbătă 26 iunie, de la ora 18:00 și duminică 27 iunie, de la ora 11:00.

Detalii despre achiziționarea de bilete se pot găsi pe platforma Ticketstore.ro, pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/teatrulmuzicalambasadori și pe website-ul TEATRULUI MUZICAL AMBASADORII.

Întrucât situația sanitară pe care o traversăm, în contextul pandemiei de COVID-19, impune reguli speciale de acces și de conduită în timpul spectacolelor, vă rugăm ca, pentru evitarea oricăror riscuri de sănătate, să vă informați asupra acestora și să le respectați: https://teatrulmuzicalambasadorii.ro/reguli-covid.

Parteneri media: Agerpres, Mediafax, Radio România Cultural, Ultima Oră, Zile și Nopți, Itsy Bitsy, Ballet Magazine, GOKID.

Vă așteptăm cu drag la spectacolele TMA, în condiții de siguranță!

 


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇