Un musical marca Opera Comică pentru Copii va fi proiectat în trei cinematografe din București

Micuta-Dorothy-Bucuresti-9-ian-2022

În ultimul lor weekend de vacanță, cei mici vor putea urmări proiecția spectacolului extraordinar „Micuța Dorothy”, un musical pentru copii marca Opera Comică pentru Copii. Acesta va fi proiectat în București pe marile ecrane ale Cineplexx Băneasa din Băneasa Shopping City, ale Cineplexx Titan din Auchan Titan și la Cinemax Veranda din Veranda Mall. Spectacolul este programat duminică, 9 ianuarie, de la ora 12:00.

Biletele pot fi achiziționate online de pe www.teatrulacinema.ro sau offline, de la casele de bilete ale cinematografelor.

ADVERTISING

Opera Comică pentru Copii este o instituție publică de cultură prestigioasă aflată în subordinea Primăriei Capitalei și a Consiliului General al Municipiului București, condusă din anul 2014 de către soprana Felicia Filip. Instituția este unică în lume prin segmentul de public căruia i se adresează și are în palmares o colecție impresionantă de premii internaționale.

În cadrul campaniei „Hai la teatru în orașul tău!”, compania Teatru la Cinema pune la dispoziția cinematografelor piese de teatru produse de către cele mai importante instituții teatrale românești astfel încât ele să devină accesibile publicului amator de teatru de calitate. 

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Teatru la Cinema oferă o alternativă și iubitorilor de teatru care în actualul context pandemic nu pot fi prezenți în sala de cinema sau celor care nu au un cinematograf în orașul lor. Astfel, în weekendul 8-9 decembrie iubitorii de teatru de pretutindeni pot urmări ONLINE, din confortul propriei locuințe, musicalul „Micuța Dorothy”.

Această posiblitate de a avea acces la piese de teatru de calitate de oriunde din România și din afara granițelor țării este datorată faptului că toate spectacolele Teatru la Cinema sunt disponibile și online, pe platforma de streaming www.scenatv.ro în ziua și la ora la care rulează pe marile ecrane, pentru românii din zona urbană sau din cea rurală, din țară sau din străinătate. Biletele pot fi achiziționate atât de pe www.teatrulacinema.ro, cât și de pe www.scenatv.ro.

ADVERTISING

Parteneri media:

Parteneri media - logouri 9 ian.PNG