Metropolitan Opera va transmite în direct online concerte ale celor mai renumiți artiști din locuri impresionante

Metropolitan Opera va transmite în direct online concerte ale celor mai renumiți artiști din locuri impresionante

Vedete ale muzicii de operă, precum Anna Netrebko, Diana Damrau şi Jonas Kaufmann, vor susţine lunile următoare concerte transmise prin live streaming din diferite zone din Europa şi Statele Unite, în cadrul noii serii Met Stars Live in Concert.

Directorul Met, Peter Gelb, a declarat într-o conferinţă de presă că instituţia pe care o reprezintă a decis să încerce ceva nou şi a menţionat alegerea în acest sens a unor locuri pitoreşti din mai multe ţări.

Cu ajutorul camerelor video se va încerca surprinderea atât a spectacolelor artiştilor, cât şi a detaliilor arhitecturale ale sălilor alese, a transmis Met într-un comunicat.

Tenorul german Jonas Kaufmann va deschide seria cu un concert transmis live, susţinut în abaţia Polling din Bavaria, la data de 18 iulie.

Cântăreaţa de operă ruso-austriacă Anna Netrebko va concerta la Viena, în Palatul Liechtenstein, la data de 10 octombrie. Două săptămâni mai târziu, soprana Diana Damrau şi colegul său Joseph Calleja vor cânta în Malta.

Alte spectacole din serie vor fi transmise prin livestreaming din locuri precum Washington, New York şi Berlin.

Cele douăsprezece concerte incluse în această serie vor fi susţinute fără public şi vor fi transmise în direct, online. Biletele costă 20 de dolari.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Reprezentanţii Met, instituţie care şi-a suspendat activitatea la jumătatea lunii martie din cauza pandemiei de coronavirus, au anunţat recent că stagiunea 2020-2021 va începe abia pe 31 decembrie, cu trei luni mai târziu decât data prevăzută iniţial.

În tot acest timp, Opera din New York a pus gratuit la dispoziția publicului înregistrări ale unor spectacole renumite, în cadrul Nightly Opera Stream.

De exemplu, chiar acum puteți vedea online gratuit Madama Butterfly de Puccini.

Corul Madrigal deschide seria concertelor din Stagiunea estivală 2020


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖