Mesaje de bună dimineața care te vor ajuta să le faci ziua mai frumoasă tuturor persoanelor importante din viața ta

Mesaje de bună dimineața care te vor ajuta să le faci ziua mai frumoasă tuturor persoanelor importante din viața ta

Dimineața este momentul principal în care începem să ne facem planul pentru tot restul zilei și ne dorim ca totul să decurgă cât mai bine și ușor. De aceea, orice mesaj primit din partea celor dragi nouă contează foarte mult, cum ar fi un mesaj de bună dimineața în care să ni se transmită gânduri bune și haioase. Te-ai gândit că persoanele importante din viața ta se vor bucura dacă vor primi din partea ta un mesaj de bună dimineața haios sau motivațional? 

Noi am pregătit pentru tine o listă cu mesaje de bună dimineața haioase, motivaționale, pentru iubită, iubit, prieteni, soț, soție, în funcție de zilele săptămânii sau de anotimpuri.

Oferă-le celor dragi ție bucuria de a primi un mesaj de bună dimineața din partea ta, în care să le arăți toată aprecierea față de ei. Surprinde-i pe cei dragi cu toate gândurile și urările tale de bine, dis de dimineață!

1. Mesaje de bună dimineața haioase pentru iubită, iubit și prieteni

femeie citește mesaj telefon întuneric
Foto: Unsplash

O zi începută cu zâmbetul pe buze este o zi câștigată. Modul în care ne trezim influențează tot parcursul zilei. Ce-ar fi să le transmiți celor mai importante persoane din viața ta un mesaj de bună dimineața haios pentru a-i binedispune de la începutul zilei? 

Iată câteva idei de mesaje de bună dimineața haioase pe care iubita, iubitul, prietenii, soțul sau soția le vor aprecia foarte mult și se vor amuza pe cinste:

ADVERTISING
  • Bună dimineața, draga mea/dragul meu! Te-ai trezit? Este momentul să zâmbești și să-ți începi ziua cu videoclipul amuzant pe care tocmai ți l-am trimis! Zi frumoasă cu multe zâmbete și voie bună!
  • Bună dimineața, iubita mea! Dimineața a sosit și eu nu sunt lângă tine. Ce-ai zice să rezolvăm acest lucru, iar mâine să-ți începi ziua alături de mine? 
  • Bună dimineața, prietena mea cea mai bună! Știai că cine se trezește târziu nu este obosit? Mă gândeam să încercăm și noi două începând de luni!
  • Neața, iubita! Să știi că dimineața nu pot mânca, deoarece mă gândesc la tine. Același lucru mi se întâmplă și la prânz, iar seara nu pot dormi, pentru că îmi este foame! Sper că ți-am stârnit multe zâmbete cu acest mesaj haios!
  • Bună dimineața, raza mea de soare! Soarele a răsărit, dar pe tine încă nu te văd. Ce planuri ai astăzi?
  • Bună dimineața, iubitule! Îți trimit acest mesaj dis de dimineață ca să mă asigur că primul lucru pe care îl faci atunci când te trezești este să zâmbești! Nimic nu se compară cu o dimineață începută cu zâmbete, așa cum îți doresc și eu ție! Zi senină și haioasă să ai!
  • Bună dimineața! Vrei să afli care este știrea zilei? Ți-o spun eu. Mi-e dor de tine! 
  • Neața, iubita mea! Să-ți povestesc ce mi s-a întâmplat. M-a prins radarul și am primit amendă. Știi din ce motiv? Deoarece gândurile mele alergau mult prea repede spre tine!
  • Neața, my best friend (cea mai bună prietenă a mea)! Se spune că prietenii adevărați la nevoie se cunosc. Ce-ai zice să-ți fac o vizită la micul dejun și să-l pregătești chiar tu?

Sperăm că te-au amuzat exemplele noastre de mesaje de bună dimineața haioase potrivite pentru iubită, iubit și prieteni! Îți garantăm că ei se vor distra și vor începe ziua, mai mult ca sigur, cu zâmbetul pe buze! Orice mesaje vei alege să le trimiți, va conta foarte mult că te-ai gândit la ei, chiar la începutul zilei!

ADVERTISING

2. Urări de bună dimineața la cafea

telefon ținut în mână ceas unghii albe
Foto: Unsplash

O persoană care este iubitoare de cafea nu își va începe niciodată ziua fără cafeaua preferată. Așa că ce-ar fi să le trimiți celor dragi ție și câteva urări de bună dimineața la cafea? 

  • Bună dimineața, iubito! Cafeaua de dimineață este mult mai gustoasă dacă o savurăm împreună! Te invit la o cafea delicioasă pe care să o bem în doi! 
  • Ai remarcat că viața fără cafea este incompletă? Nu-ți face griji, pentru că un prieten bun, așa cum sunt și eu pentru tine, știe cum preferi să ți se prepare cafeaua favorită! Te aștept pe la mine!
  • Bună dimineața, iubitule! Atunci când viața ți se pare grea, bea o cană de cafea! Împreună cu mine, bineînțeles! 
  • Pentru o trezire mai ușoară, ți-am pregătit o surpriză! Simți mirosul plăcut, inconfundabil? Cafeluța te așteaptă să-ți trezească toate simțurile și să te ajute să-ți începi ziua în cel mai bun mod! Pupici!
  • Deși sunt departe de tine, cafeaua pe care o bei în această dimineață ne apropie pe amândoi!
  • Bună dimineața! Am o idee care o să te ajute să realizezi tot ceea ce ți-ai propus să faci în cursul zilei de astăzi. După ce te-ai trezit, fă-ți o cafea. Bea-o și mai fă-ți încă una! Eu am încercat și mi-a fost de folos! Îți doresc să ai o zi plină de reușite!
  • Bună dimineața cu o cafea delicioasă îți doresc! Să știi că m-am trezit cu gândul la tine și îți doresc tot ceea ce este mai bun!
  • Nu începe ziua fără o ceașcă de cafea și fără mine, desigur! Bucură-te de această dimineață specială, așa cum ești și tu!

3. Mesaje de bună dimineața de duminică, luni, marți, miercuri, joi, vineri, sâmbătă

femeie citește mesaj telefon în pat zâmbind
Foto: Pexels

Ce este mai plăcut decât să primești mesaje de bună dimineața în funcție de zilele săptămânii? Persoanele care contează pentru tine vor fi foarte fericite atunci când vor primi din partea ta mesaje de bună dimineața personalizate cu fiecare zi a săptămânii. 

ADVERTISING

Așadar, mesajele de bună dimineața de duminică, luni, marți, miercuri, joi, vineri și sâmbătă vor aduce multe zâmbete și bucurii tuturor persoanelor pe care tu le îndrăgești. Arată-le cât de mult contează pentru tine și trimite-le un mesaj de bună dimineața adaptat fiecărei zile.  

Descoperă aceste mesaje de bună dimineața care sunt foarte interesante:

  • Duminica este o zi perfectă pentru odihnă și relaxare! Îmi doresc ca tu să petreci această zi de duminică într-un mod cât mai relaxant, așa cum îți place ție! 
  • Bună dimineața! Știu că ai avut o săptămână încărcată și obositoare. De aceea, îți doresc să ai o zi de duminică excelentă și plină de momente plăcute!
  • Profită din plin de ziua de duminică și încarcă-ți bateriile pentru o nouă săptămână! Mi-am dorit să fiu prima persoană care îți scrie și îți transmite toate gândurile bune, la prima oră a dimineții!
  • Bună dimineața, iubito! M-am gândit să-ți fac ziua de luni mai ușoară, așa că ți-am lăsat micul dejun pe masă. Să ai o zi plăcută la serviciu!
  • Ce este mai plăcut decât să te trezești într-o zi de luni și să știi că eu mă gândesc la tine și că sunt alături de tine orice-ar fi? Îți trimit gânduri vesele care să-ți lumineze această superbă dimineață!
  • Orice zi este specială și plină de lucruri pozitive. Fie ca această zi de marți să-ți ofere multe surprize plăcute!
  • Neața, prietenul meu cel mai bun! Te-ai trezit deja? Voiam să îți urez bună dimineața și să îți reamintesc cât de mult contezi pentru mine! Ce-ai zice să ne întâlnim astăzi și să povestim ce-am mai făcut fiecare?
  • Te-ai trezit? Zâmbește! Miercurea se întâmplă multe lucruri pozitive, dacă tu îți începi ziua cu mult optimism!
  • Mercur e retrograd, dar nu și în această zi de miercuri! Astăzi este despre tine și ceea ce îți dorești tu cel mai mult să faci! Multă baftă în tot ce îți propui!
  • Bună dimineața, iubita mea! Voiam să-ți spun că astăzi este joi și că este cea mai norocoasă zi a mea! De ce? Pentru că te cunosc pe tine și ești alături de mine!
  • Începe-ți ziua de joi cu gânduri pozitive, deoarece mintea este un instrument foarte complex. Dacă o hrănești cu gânduri sănătoase și pozitive, așa va fi și viața ta, zi de zi! 
  • Neața! Vinerea a sosit, săptămâna de lucru este pe final, iar eu sunt nerăbdător să ne întâlnim! Să ai o dimineață plăcută!
  • Fiecare zi este magică, la fel și această zi de vineri. Lasă magia să te cuprindă în această dimineață fabuloasă și bucură-te de tot ceea ce este frumos în jurul tău!
  • În această dimineață de sâmbătă, ascult sunetul picăturilor de ploaie și mă gândesc intens la tine! Fie ca această zi să fie cea mai bună zi pentru tine!
  • Sâmbăta este pentru momente de răsfăț și … pentru noi doi. Sper că ești bine și că te-ai odihnit pe măsură! Dimineață frumoasă și relaxantă să ai!

4.  Mesaje de bună dimineața de iubire pentru soț și soție

femeie citește mesaj telefon pe stradă zâmbind
Foto: Pexels

Mesajele de bună dimineața de iubire pentru soț și soție sunt încărcate de emoție, deoarece există o relație specială între cei doi soți. 

Așadar, iată câteva exemple de astfel de mesaje:

  • Bună dimineața, soția mea dragă și scumpă/soțul meu drag și scump! În această dimineață mă simt la fel ca în ziua în care ne-am căsătorit! Sunt la fel de emoționat/ă și plin/ă de recunoștință că ai ales să fim împreună pentru tot restul vieții! 
  • Diminețile sunt mult mai pline atunci când ești lângă mine! Vreau să știi că te iubesc și te prețuiesc enorm, pentru totdeauna! 
  • Bună dimineața, draga mea/dragul meu! M-am trezit înaintea ta, deoarece mi-am dorit să-ți pregătesc meniul tău preferat pentru micul dejun! Sper să-ți placă, deoarece am pus mult suflet atunci când l-am pregătit!
  • Dimineața este acel moment al zilei în care ai cea mai mare energie și motivație! În fiecare dimineață, tu ești energia și motivația mea! Te iubesc și sunt aici pentru tine!
  • Cel mai probabil că mulți poeți și scriitori au fost inspirați să scrie poeme și romane de dragoste dimineața. Poemele și romanele mele de dragoste sunt inspirate de iubirea dintre noi doi, în fiecare dimineață! Te iubesc și te voi iubi în fiecare dimineață și zi!

5.  Mesaje de bună dimineața de toamnă, iarnă, primăvară, vară

femeie citește mesaj telefon zâmbind
Foto: Unsplash

La fel de deosebite sunt și mesajele de bună dimineața de toamnă, iarnă, primăvară și vară. Fiecare anotimp are farmecul său și simbolizează diverse lucruri importante. 

Ți-am pregătit câteva mesaje de bună dimineața potrivite pentru fiecare anotimp:

  • Chiar dacă este o dimineață ploioasă de toamnă, sper că în sufletul tău este soare! Nu uita să zâmbești și să prețuiești fiecare minut din această zi minunată!
  • Toamna este un anotimp boem, potrivit pentru a-ți pune gândurile în ordine și pentru a-ți crea viața așa cum îți dorești. Începe ziua așa cum simți și bucură-te din plin de ea!
  • Fie ca fulgii de zăpadă să te ajute să-ți clarifici gândurile și sentimentele în această dimineață de iarnă. Mă gândesc la tine și îți transmit toate gândurile mele bune!
  • M-am trezit în această dimineață rece de iarnă și mi-am dorit să-ți transmit multă căldură sufletească și pace!
  • Primăvara toată natura reînvie. De aceea, îți doresc ca în această dimineață de primăvară să te simți ca nou/ă!
  • În această dimineață, tu ești primăvara mea! Să ai o zi însorită și plină de surprize plăcute!
  • Bună dimineața! M-am gândit să-ți spun că soarele cald de vară este la fel ca tine. Să rămâi mereu aceeași persoană caldă, frumoasă și bună! 

6.  Mesaje de bună dimineața motivaționale

Mesajele de bună dimineața motivaționale sunt un prilej bun pentru a încuraja o persoană, mai ales atunci când are nevoie de susținerea ta. 

Iată câteva idei de mesaje de bună dimineața motivaționale:

  • Bună dimineața! Te-ai pregătit pentru această zi în care vei susține cea mai reușită prezentare din viața ta? Vei reuși să realizezi cu succes orice proiect, deoarece ești o persoană foarte bine pregătită și puternică! Nu trebuie decât să-ți setezi obiectivele și să le urmezi, așa cum știi tu cel mai bine! Eu sunt alături de tine și îți doresc multă baftă!
  • Bună dimineața! Este o zi perfectă pentru a fi fericit/ă! Te-ai gândit la cel puțin trei motive pentru care merită să fii fericit/ă?
  • Soarele este pe cer, ziua a început, iar tu îndrăznește să ai curaj și încredere că totul va fi bine!
  • Bună dimineața nu este un simplu salut. Este și un mod de a gândi și de a atrage binele în viața ta. Dimineața este momentul perfect în care tu poți să influențezi cum se va petrece întreaga zi. Așadar, te-ai trezit? Zâmbește! Așa va fi întreaga zi!
  • Bună dimineața! Te-ai pregătit pentru o nouă zi? Vreau să-ți amintesc că pentru mine ești o persoană specială, care mă inspiră zi de zi. Zi plină de experiențe pozitive îți doresc!
  • Să nu te temi atunci când greșești, ci să te bucuri că încerci! Așa poți învăța multe lucruri noi și te poți perfecționa în ceea ce-ți propui!

În concluzie, mesajele de bună dimineața vor conta foarte mult pentru toți cei dragi ție! Nu sunt simple cuvinte, ci modul în care le poți arăta cât de mult contează pentru tine!

Cel mai important este să le transmiți din suflet un mesaj de bună dimineața și îl vor aprecia foarte mult! Mult spor și inspirație în alegerea celui mai potrivit mesaj de bună dimineața! Ție ce mesaje ți-au atras atenția și crezi că vor fi apreciate de toți cei dragi ție?


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇