Maria Berezovska, mezzosoprana operei din Kiev, a evoluat pe scena Operei Naționale București

Maria Berezovska, mezzosoprana operei din Kiev, a evoluat pe scena Operei Naționale București

Mezzosoprana Maria Berezovska, solistă a operei din Kiev, a evoluat în spectacolul „Lohengrin” de R. Wagner, în regia lui Silviu Purcărete, pe scena Operei Naționale București, duminică, 27 martie.

Maria Berezovska este acum refugiată în Polonia. Duminică seară, aceasta a evoluat pe scena operei bucureștene în calitate de invitată în rolul Ortrud. 

Opera Națională București își arată sprijinul necondiționat pentru artiștii și poporul ucrainean, iar în aceste vremuri de grea încercare am primit-o cu toată deschiderea și susținerea pe mezzosoprana Maria Berezovska să evolueze pe scenă alături de soliștii primei scene lirice. 

Maria_Berezovska

Montarea operei „Lohengrin” de Richard Wagner, una dintre creaţiile ce solicită cel mai mult colectivul unui teatru liric şi impune un înalt standard de calitate artistică, reprezintă o sărbătoare în sine pentru orice operă din lume.

ADVERTISING

„Reuniunea dintre foța supranaturală și cea umană și imposibilitatea ca aceasta să reziste testului timpului” ̶  este modul în care Richard Wagner a descris opera „Lohengrin”, inspirat din epopeea lui Wolfram von Eschenbach și din „Cavalerul cu Lebădă” a lui Conrad von Wurzburg. 

Următoarea reprezentație a spectacolului va avea loc sâmbătă, 30 aprilie, începând cu ora 18:00. Bilete pe http://tickets.operanb.ro/ și de la Casa de Bilete a Operei Naționale București.

(trailer Lohengrin, credit: Eduard Andrei / Opera Națională București) 

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Sponsor oficial: Enel România

Sponsori: Aqua Carpatica, Domeniile Sâmburești, BCR  

Parteneri: Sansha, Pop Cola 

Parteneri media: Radio România Cultural, Radio România Muzical, RFI România, Romantic FM, Radio Seven, Radio Itsy Bitsy, România TV, Zile și Nopți, Agerpres, SpotMedia, Ziarul Metropolis, News București, Q Magazine, Marea Dragoste, Leviathan, Ordinea Zilei, București Business, Reușita.ro, Revista Timpul, 9am.ro., Kudika, Garbo, QuickNews, a7tv, Ballet Magazine, Mediatrust

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇