La Bookzone este disponibilă cartea Terapie 1 la 1 cu sinele tău

La Bookzone este disponibilă cartea Terapie 1 la 1 cu sinele tău

Acum poți comanda de la BOOKZONE cartea Terapie 1 la 1 cu sinele tău, de Psiholog Dr. Raluca Anton. Este o lectură ce te va pune pe gânduri și te va ajuta să faci primul pas spre o viață mai bună, o viață în care toate frământările tale își găsesc soluții. De asemenea, datorită cărții, vei putea să privești trecutul cu blândețe și să te bucuri de prezent, simțindu-te confortabil cu tine și alegerile pe care le-ai făcut. 

Psiholog Dr. Raluca Anton are o experiență de peste 15 ani ca psihoterapeut 1 la 1, iar de-a lungul acestei perioade, a ghidat mii de oameni spre o viață mai bună și spre liniștea psihică de care aveau nevoie. Cartea lansată recent te va ghida cum să treci de la teorie la practică și cum să începi procesul de vindecare chiar din confortul casei tale. 

Deși a fost recent lansată, cartea se bucură de numeroase aprecieri, chiar și de la colegii de breaslă ai autoarei, așa cum se poate observa și în continuare: „Cu această carte, Raluca Anton ne dovedește că, dincolo de mintea sa sclipitoare și de cursurile exhaustive pe care le susține, are competențe deosebite și în ale scrisului. Pagină după pagină, vom afla ceva nou, iar partea frumoasă este că vom descoperi noul și necunoscutul din noi. Ajungând, într-un final, să înţelegem că cea mai importantă conversație nu a fost cu ea, cu autoarea, ci cu însuși sinele nostru.” – Gáspár György – Psiholog, autor și custode de povești de viață

ADVERTISING

Cartea este potrivită pentru oricine, deoarece fiecare trecem prin anumite momente în viață când nu știm dacă am făcut alegerea corectă sau când ne aduce aminte de anumite evenimente. Astfel, această lectură îți va răspunde la cel mai comune întrebări pe care le au oamenii care își doresc o viață mai bună: 

  • De ce fac alegerile pe care le fac?
  • Oare de ce am ajuns în punctul de azi al vieții mele?
  • Care este motorul care mă împinge să fiu cine sunt?
  • Ce anume mă duce spre direcții pe care aparent nu le pot controla?
ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Cartea Terapie 1 la 1 cu sinele tau îți oferă indicații simple și exacte, parte din autoterapie, care te vor ajuta să te cunoști mai bine. Urmând direcțiile trasate de către Psiholog Dr. Raluca Anton, vei găsi răspunsuri la întrebări ce te macină și care poate nu te lasă să duci viața pe care ți-ai dorit-o. 

Bineînțeles, în momentul în care simți că totul te copleșește, ar fi bine să discuți personal cu un psihoterapeut, însă din anumite motive, dacă nu poți în acest moment, poți urma instrucțiunile din carte și vei începe să vezi totul mult mai limpede. Este bine de reținut că în această călătorie de cunoaștere, tu ești cel care va dicta totul. Un psihoterapeut doar te ghidează și te ajută să descoperi cauzele problemelor tale, însă depinde doar de tine să ai puterea de a te înțelege, ierta și de a-ți construi un viitor așa cum îți dorești, trăind totodată și în prezent, lucru pe care uneori uităm să îl facem. 

ADVERTISING