Jurasica Adventure Park Neptun își redeschide porțile în noul sezon estival

Jurasica Adventure Park Neptun își redeschide porțile în noul sezon estival

Dinozauri de pe cele șase continente și-au dat întâlnire în lumea Jurasica pentru a vă oferi o experiență plină de cunoaștere și aventură! Călătoria începe în Europa și continuă în pași de dinozauri prin Antartica, America și Africa până în îndepărtata Asie și chiar Australia.

Începând cu  1 mai 2024 Jurasica Adventure Park Neptun își așteaptă vizitatorii cu o mulțime de activități interactive, dar și educative. Amplasat la malul mării, în pădurea din stațiunea Neptun, județul Constanța, Jurasica Adventure Park vă invită să descoperiți poveștile fabuloase ale dinozaurilor prin activități educative, jocuri amuzante și expoziții fascinante. Acesta adăpostește 42 de dinozauri realizați în mărime naturală și atestați științific, dispuși în șase zone, fiecare dedicată câte unui continent – Europa, Asia, America, Africa, Australia, Antarctica. De asemenea, parcul include si o expoziție fascinantă de fosile și zone tematice spectaculoase. 

ADVERTISING

Pentru ca distracția celor mici și relaxarea celor mari să fie complete, parcul mai dispune si de zona Playground Arena, care include ateliere de creație, un labirint pentru copii și trambuline. Totodată, un parc gonflabil din România (6000 de metri pătrați) vă așteaptă în pădurea Jurasica din centrul stațiunii Neptun, care  este format din 12 spații gonflabile de dificultăți și vârste diferite, fiind destinat atât copiilor de peste un an, cât și adulților.

Nu lipsește nici Zona Food&Drinks, care oferă preparate foarte variate pentru întreaga familie. Vizitatorii se pot bucura de o experiență plăcută, chiar și după lăsarea serii, deoarece parcul este iluminat integral printr-un sistem de ghirlande care acoperă aproximativ trei kilometri.

ADVERTISING

Daca vă doriți să petreceți ziua de naștere într-un mod inedit alături de cei dragi,  Jurasica a pregătit pentru voi și mai multe tipuri de pachete de petrecere.  Aceștia oferă celor ce le trece pragul o călătorie fascinantă în lumea dinozaurilor chiar în mijlocul litoralului, iar pentru pasionații de dinozauri, și nu numai, vă așteaptă și un magazin la intrare, de unde puteți achiziționa suveniruri pentru întreaga familie. 

Pentru vă rezerva locul vara aceasta pe litoral în aventura Jurasica sau pentru a afla mai multe informații puteți suna la numărul de telefon 40 735 070 070 sau puteți accesa online site-ul https://www.jurasica.ro/.

ADVERTISING

Biletele online beneficiază de un discount de 10% față de tarifele de la caserie, reducerea fiind deja aplicată în prețull afișat. Copii sub 3 ani au acces gratuit în parc și nu este necesară achizițiaa unui bilet de acces. De asemenea, Jurasica oferă acces gratuit în parc persoanelor cu dizabilități și unui însoțitor în baza certificat doveditor.