Împodobim bradul de Crăciun la Muzeul Satului

Afis_Impodobim-bradul-la-MS_A4

Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti” vă invită în perioada 5 – 19 decembrie 2022 să împodobiți unul dintre brazii din muzeu pentru a întâmpina, „Din nou, împreună!”, sărbătorile de iarnă. Sunt peste 50 de brazi care așteaptă să fie împodobiți cu diverse decorațiuni aduse, și de ce nu? confecționate de dumneavoastră.

Evenimentul poartă titlul ”Din nou împreună!” și ne propunem să fie sub forma unei expoziții în care brazii, împodobiți cu diferite materiale, să promoveze frumusețea și diversitatea culturilor lumii! Ornamentele sau accesoriile care necesită electricitate sau foc deschis nu sunt permise!

ADVERTISING

Puteți participa cu clasa, școala, liceul, universitatea, prietenii, familia, colegii de birou, colaboratorii, organizația și beneficiați și de intrare gratuită la muzeu.... pe baza de globuri și decorațiuni! La sfârșitul Campaniei, toți cei care au împodobit un brad vor fi menționați pe pagină de Facebook a Muzeului și vor primi un dar din partea muzeului!

Prima ediție a acestui proiect a avut loc în anul 2021 și a fost gândită ca un concurs între diverse instituții - ambasade, uniuni, școli, cămine culturale etc. Au fost împodobiți în total 33 de pomi de Crăciun spre încântarea publicului vizitator și a celor care i-au împodobit.

ADVERTISING

Înscrieri și detalii suplimentare: bradul@muzeul-satului.ro