Imagine Dragons a făcut un show incendiar la UNTOLD: Dan Reynolds a promis că trupa va reveni în România, după ce fanii au umplut Cluj Arena până la refuz (Foto & video)

Imagine Dragons a făcut un show incendiar la UNTOLD: Dan Reynolds a promis că trupa va reveni în România, după ce fanii au umplut Cluj Arena până la refuz (Foto & video)

Trupa Imagine Dragons a făcut un show incendiar, vineri seara, pe scena UNTOLD, în a doua zi a festivalului, iar Dan Reynolds, solistul formației, a promis că acesta nu va fi singurul concert din România, după ce Cluj Arena a fost umplută până la refuz de fanii care au cântat la unison toate piesele lor.

Peste 63.200 de oameni au fost prezenți la concertul americanilor, aflați pentru prima dată în România.

Stadionul a fost arhiplin, participanții înghesuindu-se inclusiv pe scările de evacuare.

La un moment dat, accesul pe Cluj Arena a fost restricționat.

ADVERTISING

Așadar, cei care au ajuns mai târziu nu au mai reușit să intre la concert, transmite Monitorul de Cluj.

Per total, peste 115.000 de persoane se-au aflat în perimetrul festivalului, anunță organizatorii.

Imagine Dragons, show incendiar la UNTOLD

Show-ul trupei Imagine Dragons a început la ora 22:12, iar solistul Dan Reynolds și-a întâmpinat la bustul gol fanii veniți la Cluj.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Atmosfera a devenit cu adevărat electrizantă după cea de-a doua piesă interpretată cu aplomb, anume „Believer”, care a ridicat sala în picioare, oamenii cântând în cor, momentul refrenului fiind unul puternic intonat de cei prezenți.

De asemenea, la finalul piesei „Natural”, solistul Dan Reynolds a transmis publicului unui mesaj de iubire și apreciere, fiind vizibil emoționat de primirea călduroasă la primul lor show în România. Ulterior, a promis că acesta nu va fi singurul concert Imagine Dragons la noi în țară.

ADVERTISING

Cântecul „Sharks” a animat și mai mult mulțimea, rând pe rând oamenii bucurându-se și de alte hituri precum „Bad Liar”, ”Enemy”, „Whatever It Takes”, „This is My Kingdom Come”, „Radioactive” și „On Top Of The World”.

“Suntem pentru prima dată în România, sunteți un public incredibil! În această seară am primit doar dragoste din partea voastră. Vă mulțumim pentru călătorie”, a transmis solistul, potrivit unui comunicat al organizatorilor remis spotmedia.ro.

Concertul Imagine Dragons din cadrul UNTOLD a durat o oră și jumătate, încheierea având loc aproape de miezul nopții, când Dan Reynolds, Wayne Sermon, Ben McKee și Daniel Platzman s-au retras în culise în uralele mulțumii.

În a doua zi a festivalului au mai urcat pe scenă, printre alții, artiști precum Delia, Olly Murs și DJ-ul Salvatore Ganacci.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇