Hooverphonic, în formula originală, concertează la toamnă în România

unnamed

Hooverphonic cântă pe 7 octombrie la Kruhnen Musik Halle din Brașov și pe 8 octombrie la Arenele Romane din București (open air). Biletele se pun în vânzare pe 12 martie la ora 10:00. Primele bilete au preț special earlybird.

Hooverphonic vin din Belgia și în cei peste 20 de ani de activitate au lansat 10 albume, dar și hituri precum „Mad About You”, „Eden” sau „2 Wicky”, combinând trip hop-ul cu rockul alternativ și cu muzica electronică. Cel mai recent material discografic este Looking For Stars care a fost lansat în 2018.

ADVERTISING

Piesele trupei au fost incluse pe soundtrack-urile multor filme precum CSI, La Femme Nikita, I Know What You Did Last Summer, Permanent Midnight, The Interview, Stealing Beauty sau Third Watch.

În 2020 Hooverphonic trebuia să reprezinte Belgia la concursul Eurovision însa acesta a fost anulat din cauza pandemiei.

Concertul va fi marcat mai ales de reîntoarcerea solistei Geike Arnaert, artista care a urcat pe scenă alături de Hooverphonic din 1997 până în 2008. Aceasta a revenit în trupă în Noiembrie anul trecut iar momentul a fost celebrat cu o relansare a cunoscutei piese 'Mad About You' care împlinise 20 de ani. Reîntoarcerea lui Geike a venit natural, având în vedere ca mulți fani ai trupei i-au simțit lipsa.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX și pe terminalele Selfpay.

ADVERTISING

Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factură la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

Un eveniment BestMusic Live Concerts


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇