Grupul Kindred - sesiuni de educație în domeniul jocurilor de noroc pentru jucătorii FC Rangers

Grupul Kindred - sesiuni de educație în domeniul jocurilor de noroc pentru jucătorii FC Rangers

Unul dintre cei mai mari operatori de jocuri de noroc online la nivel internațional, grupul Kindred a anunțat finanțarea unor sesiuni independente de educație în domeniul jocurilor de noroc, concepute special pentru jucătorii și personalul de la Rangers FC din Scoția. 

Acest demers este unul de pionierat și este lansat în contextul aniversării a zece ani de colaborare între Kindred și echipa scoțiană de fotbal.

Sesiunile educaționale - concepute într-un mod foarte practic - vor fi conduse de EPIC Risk Management, o companie de consultanță pentru jocuri de noroc mai sigură care lucrează cu cluburi, ligi și federații din întreaga lume.

ADVERTISING

Prezent și în România prin intermediul brandurilor Unibet și Vlad Cazino, grupul Kindred este în plină implementare a unui amplu program în favoarea jocului responsabil, dedicat utilizatorilor de resurse de divertisment de gambling din întreaga lume. 

Ce înseamnă Călătoria spre Zero propusă de Kindred Group

Kindred Group Journey Towards Zero

Inițiativa “Împreună spre 0” se referă la finanțarea unei serii de proiecte menite să încurajeze o abordare responsabilă a jocurilor de noroc în România. Pilonii strategici ai acestui program includ partea de promovare a importanței jocului responsabil și a instrumentelor puse la dispoziție publicului, dar și dezvoltarea de tehnologie, cercetare și desigur crearea unei echipe solide de monitorizare și suport la nivelul Kindred. Operatorul conștientizează importanța abordării etice în acest domeniu, dar și relevanța echipei umane din spatele brandurilor, dincolo de orice progres tehnologic. 

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Ambițioasa Călătorie către Zero a Grupului vizează ca, în timp, zero la sută din venit să fie generat din jocurile de noroc dăunătoare. În paralel, se acționează pentru un model mai bun de sponsorizare de care să beneficieze organizațiile sportive și comunitățile acestora.

În România, atât cazinoul online Unibet, cât și platformele de pariuri sportive și poker online Unibet aplică toate bunele practici setate de Kindred Group în favoarea jocului responsabil. Beneficiari sunt utilizatorii români, cei pasionați de jocuri de noroc online, care au parte de un mediu mai sigur, premize mai bune pentru experiențe mereu plăcute în timpul distracției de acest gen.

ADVERTISING

Cum va decurge proiectul implementat în Scoția

Este prima dată când un club din Scottish Premiership (prima ligă scoțiană de fotbal masculin) lucrează cu o organizație precum EPIC pentru a oferi îndrumări independente în domeniul jocurilor de noroc angajaților lor. Sesiunile de educație vor fi personalizate, adaptate nevoilor individuale, oferind informații de la foști jucători de fotbal care s-au confruntat cu probleme legate de jocurile de noroc. Vor participa nu doar prima echipă masculină, ci și echipa B și echipele feminine. 

"Kindred vrea să conducă o afacere sustenabilă, construită pe oameni care se distrează în siguranță. De aceea ne-am reafirmat angajamentul nu numai față de acest proiect cu Glasgow Rangers, ci și față de „Călătoria noastră către Zero”. În plus, investim în tehnologie pentru a dezvolta în continuare software-ul nostru sofisticat de detectare. Acest lucru, împreună cu un accent mai mare pe educație și mesaje mai sigure pentru jocuri de noroc, vor ajuta Kindred să-și promoveze modelul de sponsorizare ca lider în industrie, care aduce beneficii cluburilor și comunităților", spune Sam Mead, director general al Kindred Group pentru Regatul Unit.

"Conștientizăm importanța de a ne proteja jucătorii și personalul și de a le permite să discute probleme legate de sector într-un mediu primitor și înțelegător. Faptul că sesiunile sunt conduse de foști jucători de fotbal este un mare avantaj, mergând dincolo de a discuta regulamentul. Suntem recunoscători grupului Kindred - cu care avem o relație pozitivă, pe termen lung - pentru finanțarea sesiunilor care ne ajută să abordăm pentru prima dată în Scoția această chestiune", adaugă Karim Virani, Chief Commercial Officer, Rangers FC.