Ghidul complet pentru alegerea mesei de dining perfecte: stil, spațiu și funcționalitate

Ghidul complet pentru alegerea mesei de dining perfecte: stil, spațiu și funcționalitate

Zona de dining din orice casă este locul în care oamenii se adună nu doar pentru a mânca, ci și pentru alte activități, cum ar fi temele copiilor și socializarea. Prin urmare, spațiul ar trebui configurat corect astfel încât să permită mișcarea liberă și să ofere ergonomie. De aceea îți vom explica în cele ce urmează cum poți amenaja livingul în mod corect.

Alege o masă dining potrivită

masă dining aleasă corect va ajuta considerabil la construirea unui spațiu bine organizat. Prin urmare, înainte de a alege o astfel de piesă de mobilier va trebui să iei în calcul mai multe aspecte, după cum urmează:

ADVERTISING
  • Selectează corect dimensiunea mesei – în funcție de cât de mare este spațiul în care va fi pusă masa îi vei alege dimensiunile. Un spațiu mic va fi cu siguranță mai greu de configurat, iar masa pe care o selectezi nu trebuie să îl umple cu totul. Nu uita că este necesar să ai libertate de mișcare și loc pentru scaune aici. Măsoară locul în care masa va fi pusă înainte de a o cumpăra.
  • Alege materialele în mod corect – mesele pot fi disponibile în mai multe variante – selectează de fiecare dată materiale de calitate care să se și potrivească interiorului tău. Lemnul, plăcile de MDF, PAL-ul, diverse tipuri de metale, toate sunt opțiuni care se pot integra ușor în casa ta, dar va trebui să ții cont și de stilul abordat.
  • Fii atent la finisaje atunci când alegi o masă de dining. Culorile, modelele și toate micile detalii vor face ca această piesă de mobilier să se integreze eficient în decor și să îl completeze. 
ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

De ce să optezi pentru o masă extensibilă

Atunci când vrei să optimizezi și mai mult spațiul, poți selecta o masă extensibilă. Pe The Home poți vedea mai multe astfel de modele care să te ajute să faci alegerea potrivită. Mesele extensibile sunt extrem de utile în situații variate și nu este musai să ai un dining mic pentru a selecta un astfel de produs.

Mesele extensibile măresc spațiul util

Într-un dining mic, o masă extensibilă va spori utilitatea. Atunci când nu ai nevoie de masă o poți strânge și în acest caz vei avea mai mult spațiu de mișcare. De asemenea, dacă ai nevoie de ea, o poți extinde și vei avea unde să lucrezi cu copiii, unde să socializezi sau unde să te joci cu cei mici. Dacă ai un dining mare, masa extensibilă va mări spațiul util. Atunci când ai nevoie de mai mult loc o vei putea mări pentru ca toți invitații tăi să aibă un loc la masă. De asemenea, când vrei să folosești diningul tău spațios pentru o petrecere sau pentru alt scop, poți strânge masa dacă ai nevoie de mai mult spațiu liber.

ADVERTISING

Mesele extensibile sunt opțiuni smart pentru decor minimalist

Dacă vrei să ai în locuință un decor minimalist, o astfel de masă se va dovedi alegerea ideală. Minimalismul este despre simplitate. O masă mare care ocupă jumătate din diningul tău nu este cea mai bună soluție într-o astfel de amenajare. Mesele extensibile se pot strânge foarte mult. Le poți pune în dulapuri sau în balcon când nu ai nevoie de ele sau le poți da la o parte, undeva pe o laterală a camerei, astfel încât interiorul să rămână gol și liber.

Gama vastă de mese de dining de la The Home oferă produse din piese calitative, create de designeri europeni apreciați. Prin urmare, vei găsi cu siguranță produsul potrivit pentru diningul tău. Mesele cu design special, vor aduce în zona ta de luat masa mai mult stil, dar și mai multă creativitate. Tot ce trebuie să faci este să te asiguri că alegi modelul potrivit pentru designul și stilul interiorul tău. Gândește-te la o temă sau la un mod de amenajare înainte de a alege masa, conform sfaturilor de mai sus.