Flori benefice pentru casa ta

Flori benefice pentru casa ta

Florile spre deosebire de celelalte obiecte de decor din casa ta au viață, se dezvoltă și influențează într-un mod pozitiv cu siguranță, dând o stare de bine și multă energie.

Sunt câteva motive ce te vor determina să acorzi mai multă importanță florilor pe care le alegi să facă parte din casa ta, dar și modul în care le îngrijești.

Fiecare floare pe care o alegi să facă parte din casa ta trebuie să fie înzestrată cu un anumit scop, poți propune ca una dintre ele să fie responsabilă cu sănătatea familiei tale, alta să fie motivul apropierii și armoniei din familia ta și tot așa. Dându-le un scop fiecărei plante, te vei ocupa cu și mai multă grijă și drag de ele, acestea fiind vesele pentru grija ce le-o porți și transmițând energie prin fiecare petală.

ADVERTISING

Acordă-le atenție și ai grijă de ele!

Trebuie să ai mare grijă ca plantele tale să fie sănătoase, dacă ele au o problemă, vor transmite o energie mai puțin pozitivă în casa ta și cu siguranță nu îți dorești acest lucru.

În momentele în care le acorzi atenție, le îngrijești sau pur și simplu le vorbești, tu trebuie să te gândești la felul în care vor arăta, mari și frumoase, astfel le transmiți optimismul și te vei bucura de rezultatele frumoase și plăcute.

Trebuie să știi că plantele tale au nevoie de îngrijire constantă, dacă îți dorești să fie frumoase și cel mai important vesele pentru a-ți influența casa și viața într-un mod pozitiv. Trebuie să te comporți cu ele cu multă iubire, să le vorbești. Se pare că plantele sunt capabile să înțeleagă atunci când le sunt adresate cuvinte pozitive, dar sunt impresionate plăcut și de muzică.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Dă-le un nume!

Cel mai important, să le numești pe fiecare într-un anumit fel și acest fapt demonstrează că le îndrăgești pentru că atunci când atribui un nume cu siguranță iubești acel obiect.

Și florile din vază sunt la fel de benefice pentru casa ta, trebuie doar să ai grijă să le păstrezi proaspete și să le poziționezi într-un loc prielnic pentru a dura cât mai mult.

Florile trebuie să fie poziționate în toate camerele, însă mai presus trebuie să fie prezente în living, întrucât acolo îți petreci o bună parte din timp și acolo stau toți musafirii, prietenii, familia. Iar prezența florilor este atât de necesară pentru armonie și pentru stimularea comunicării. Este de preferat să alegi flori de culoarea galbenă, sunt foarte potrivite pentru living.

ADVERTISING

Un alt loc din care nu ar trebui să lipsească florile este biroul, prezența acestora te va relaxa și vei fi mult mai eficient în ceea ce faci.

În dormitor este indicat să ai o vază cu flori pentru a menține armonia în cuplu. Culoarea potrivită pentru flori este roz și poți alege trandafiri sau bujori.

Și în camera copiilor este indicat să păstrezi flori, acestea transmit energia necesară pentru ei și îi ajută să se concentreze mai bine, în cazul lor poți să alegi plante de culoare mov.

Dacă te afli în pană de timp și îți dorești totuși să-ți decorezi casa cu flori, poți reuși, comanda flori online de pe maison d'or.ro.