Filmul Mulan va fi lansat vineri pe canalul Disney+

Filmul Mulan va fi lansat vineri pe canalul Disney+

Superproducţia Disney „Mulan” va fi disponibilă pe platforma de streaming Disney+ începând de vineri, 4 septembrie, la un cost suplimentar de 29,90 de dolari pentru abonaţii din lumea întreagă cu excepţia Franţei, au anunţat reprezentanţii acestui serviciu online.

„Mulan”, versiunea live-action a filmului de animaţie cu acelaşi titlu inspirat de eroina chineză Hua Mulan, ar fi trebuit să aibă premiera în cinematografe în aprilie 2020, amintește AFP.

Disney's Mulan | Official Trailer
ADVERTISING

Însă, din cauza crizei sanitare declanşate de pandemia de coronavirus, lansarea pe marile ecrane, anunţată drept una dintre marile premiere ale anului 2020, a fost amânată şi ulterior anulată, iar grupul Disney a decis până la urmă să difuzeze această peliculă direct pe propria platformă de streaming, Disney+, începând din 4 septembrie.

Abonaţii Disney+ vor trebui să achite o sumă destul de mare (29,90 de dolari în Statele Unite) pentru vizionarea filmului.

Din 4 decembrie, filmul intră în abonament

Din 4 decembrie, filmul "Mulan" va fi inclus în catalogul serviciului Disney+ şi va putea fi vizionat gratuit de toţi abonaţii din întreaga lume.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Filmul va fi lansat totuşi şi în cinematografele din câteva ţări, iar în China, unde platforma Disney+ nu este disponibilă, premiera va avea loc pe 11 septembrie.

Această decizie de lansare exclusivă în streaming afectează încasările sălilor de cinema franceze, care ar fi putut beneficia de proiecţia unui potenţial blockbuster, în condiţiile în care publicul are o prezenţă destul de redusă în cinematografe, arată AFP.

Citește și:

O continuare a filmului "Dirty Dancing", în pregătire cu Jennifer Grey

ADVERTISING

Cameron Diaz dezvăluie motivele pentru care a renunțat la Hollywood


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇