Cameron Diaz dezvăluie motivele pentru care a renunțat la Hollywood

Cameron Diaz dezvăluie motivele pentru care a renunțat la Hollywood

Actrița Cameron Diaz a dezvăluit motivele pentru care s-a retras din industria cinematografică, spunând că si-a găsit liniștea, odată cu această decizie.

Într-o apariție la în emisiunea online In goop Health: The Sessions realizată de Gwyneth Paltrow, Cameron Diaz a vorbit despre afacerea sa din domeniul vinurilor, despre provocarea mentală care vine odată cu înaintarea în vârstă, dar și despre impactul pe care cariera sa l-a avut asupra bunăstării personale și a relațiilor cu cei din jur, relatează CNN.

ADVERTISING

”Am decis că vreau să renunț la anumite lucruri din viața mea. Am muncit prea mult la aceste filme și a devenit o corvoadă”, spune Diaz, care adaugă că nu a avut deloc timp pentru viața sa personală.

Gwyneth Paltrow & Cameron Diaz: In Conversation | In goop Health: The Sessions

Întrebată ce simte acum când renunță la cariera sa de succes în domeniul cinematografic, aceasta a răspuns că se simte liniștită.

”Am simțit o liniște în suflet. În sfârșit, puteam avea grijă de mine”, mai spune ea.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

”Actorii sunt tratați ca niște copii”

Actrița a decis să se concentreze pe relația cu familia și prietenii ei după ce ani întregi viața sa a fost controlată de alți oameni.

”Când faci un film, ești proprietatea lor. Ești acolo 12 ore pe zi, luni la rând, și nu mai ai timp pentru altceva”, susţine ea.

”Actorii sunt tratați ca niște copii. Suntem puși într-o situație în care cei din jur fac totul pentru tine”, povestește ea.

Actrița recunoaște că niciodată nu s-a simțit în largul ei cu o astfel de viață. S-a hotărât că vrea să dovedească faptul că poate avea grijă de ea ca adult și să ia decizii pentru ea însăși.

ADVERTISING

De asemenea, Cameron Diaz a vorbit și despre presiunea de a fi mereu sub lumina reflectoarelor.

O carieră de 20 de ani

Diaz are 47 de ani și a fost nominalizată de patru ori la Globurile de Aur de-a lungul carierei sale de 20 de ani.

Printre filmele care cele mai cunoscute în care a jucat se numără ”Masca/The Mask”(1994), "Mary cea cu vino-ncoa'/There's Something About Mary" (1998) and "Deschide ochii/Vanilla Sky" (2001).

De asemenea, Cameron Diaz a lansat două cărți: "The Body Book" și "The Longevity Book", s-a căsătorit în 2015 cu Benji Madden, solistul trupei Good Charlotte, iar la începutul lui 2020 a născut o fetiță pe nume Raddix Madden.

Citește și:

Sean Penn s-a căsătorit, în secret, cu o actriță de 28 de ani

Olivia de Havilland, actriţa din ''Pe aripile vântului'', a murit la 104 ani


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇