Fii la modă și în sezonul rece: ținute fashion de iarnă

Fii la modă și în sezonul rece: ținute fashion de iarnă

Să alegi o ținută potrivită pentru zilele de iarnă poate deveni o adevărată bătaie de cap. Cu toate acestea, câteva sfaturi legate de ținute fashion, de culori la modă și articole vestimentare în tendințe te vor ajuta să faci cele mai bune alegeri și combinații vestimentare și în această iarnă. Poți avea și ținute stilate, nu numai călduroase în această iarnă, însă este important cum vei alege articolele vestimentare potrivite și cum le vei combina.

Stilul supradimensionat, la modă și în această iarnă 

Jachete supradimensionate, un pulover cu 2-3 mărimi mai mare sau cămașa iubitului care îți ține de cald pot fi piese vestimentare la modă în acest sezon de iarnă. Tendința hainelor de mărime XXL a rămas în topul preferințelor și în acest sezon, iar combinațiile în care poți utiliza aceste articole vestimentare reprezintă libertatea atât de mult dorită. 

ADVERTISING

Mai mult decât stil, articolele supradimensionate prezintă avantajul de a-ți oferi un plus de confort pe timp de iarnă. Într-un pulover supradimensionat te vei mișca în voie, ba chiar îl poți combina și cu alte articole călduroase care te vor ajuta să faci față mai bine provocărilor zilnice. 

Stil masculin și în ținutele feminine 

Stilul vestimentar masculin este potrivit în acest sezon nu numai bărbaților, ci și femeilor. Articole vestimentare în stilul cargo sau cizme cu aspect de luptă – clasicii bocanci negri – devin piese vestimentare perfecte pentru ținute fashion. Deși mult timp au fost considerate masculine, aceste articole vestimentare au devenit un succes în lumea modei chiar și pentru femeile care doresc să fie în trend. 

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Dacă dorești să oferi o notă rafinată ținutelor masculine din această iarnă, nu îți rămâne decât să faci combinațiile potrivite: cu o pereche de bocanci înalți poartă o rochie potrivită, iar cu o cămașă într-un stil masculin poartă o pereche de cizme negre cu aspect catifelat, pentru o atingere elegantă. 

Adaugă culoare ținutelor tale 

Este iarnă, atmosfera este destul de sobră, dar o poți înveseli, iar hainele colorate pot face acest lucru cu succes. De ce să nu te bucuri de nuanțele luminoase în care se regăsesc articolele vestimentare de iarnă? Vei găsi numeroase oferte imbracaminte în culori atât de variate că este imposibil să nu poți adăuga nota de culoare potrivită în timpul sezonului gri. 

ADVERTISING

Ce îți permite o ținută vestimentară colorată? Să radiezi și să împărtășești bucuria de a fi la modă în jurul tău. O combinație perfectă de trei culori vii, strălucitoare, te pot ajuta să faci față provocărilor de stil. Îndrăznește să combini chiar și nuanțe de roșu și verde, mov și maro, roz și albastru. Simte-te liberă să alegi ceea ce te reprezintă și combină culorile după bunul plac, pentru că în acest sezon, libertatea de a alege culorile preferate este mare. 

Chiar dacă iarna aduce cu sine frigul și atmosfera anostă, chiar dacă nu ai starea de spirit pe care o ai, de obicei, în sezonul cald, chiar dacă albul și griul sunt culorile care reprezintă cel mai bine sezonul, nu uita că un stil vestimentar potrivit te poate ajuta să faci față cu mai mult succes provocărilor de zi cu zi. 

Poți fi la modă și în sezonul rece, mai ales că ai la dispoziție atâtea modele și culori de articole vestimentare pe care le poți combina în moduri inedite pentru a obține ținute personalizate, care să te reprezinte.