Fanii The Witcher amenință că vor boicota serialul, după schimbarea actorului principal

Fanii The Witcher amenință că vor boicota serialul, după schimbarea actorului principal

Fanii serialului The Witcher, difuzat de Netflix, au fost zguduiți de vestea că actorul principal Henry Cavill va fi înlocuit de Liam Hemsworth în sezonul patru.

Cavill (care îl joacă şi pe Superman) va continua să îmbrace mantia lui Geralt din Rivia în sezonul trei al serialului SF, înainte de a preda ştafeta vedetei din Jocurile Foamei.

Netflix a anunțat schimbarea de casting în weekend, când au dat declarații atât Henry Cavill, cât și Liam Hemsworth (fratele lui Chris, protagonistul din Thor).

Schimbarea a fost primită foarte prost de mulți dintre fanii serialului, care și-au exprimat opinia negativă pe rețelele de socializare, scrie The Independent.

ADVERTISING

Unii telespectatori au amenințat chiar că vor boicota The Witcher:

  • „Boicotează The Witcher, cineva să-l aducă pe Henry înapoi”.
  • „La naiba!!! Nu îl înlocuiţi pe Henry Cavill! El este Geralt! Ştie personajul mai bine ca oricine altcineva!”. „Nu îl înlocuiţi cu Liam Hemsworth. Acest lucru este ridicol! Voi boicota The Witcher dacă îl înlocuiesc cu adevărat. Cum îl pot înlocui?”
  • „Bine, boicotăm The Witcher”.
  • „Fără supărare pentru Liam Hemsworth, dar trebuie să fiu de acord că nu cred că sunt interesat de un serial The Witcher fără Henry Cavill”.
  • „A fost perfect în rol. Mare păcat că pleacă.”
ADVERTISING

Când a fost anunțată vestea, Henry Cavill a emis o declarație dedicată fanilor:

„Călătoria mea ca Geralt din Rivia a fost plină atât cu monștri cât și aventuri și, din păcate, îmi voi lăsa jos medalionul și sabia pentru Sezonul 4. Fantasticul Liam Hemsworth va prelua mantia Lupului Alb în locul meu. Cum se întâmplă cu cele mai mărețe personaje literare, voi preda torța cu reverență pentru timpul petrecut întruchipându-l pe Geralt și sunt entuziasmat să văd interpretarea lui Liam”.

La rândul său, Liam Hemsworth s-a declarat cât se poate de entuziasmat de oportunitatea de a-l juca pe Geralt:

ADVERTISING

„Henry Cavill a fost un Geralt incredibil și sunt onorat că îmi predă frâiele și îmi permite să preiau săbiile Lupului Alb pentru următorul capitol al aventurii sale. Henry, am fost un fan al tău de ani de zile și am fost inspirat de ce ai făcut cu acest personaj îndrăgit. Chiar dacă am niște ghete mari de umplut, sunt cu adevărat entuziasmat să pășesc în lumea The Witcher”.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇