Debut de 140 de milioane de dolari pentru Black Widow (Trailer)

Debut de 140 de milioane de dolari pentru Black Widow (Trailer)

Cea mai recentă producție cinematografică Marvel, ”Black Widow”, a devenit filmul cu cea mai bună lansare la box office din pandemie, cu 80 de milioane de dolari, detronând producția Universal ”F9”, care a adunat 70 de milioane de dolari, relatează CNBC.

Walt Disney a mai dezvăluit că a strâns peste 60 de milioane de dolari la nivel global din vânzările filmului prin Disney + Premier Access. Este pentru prima dată când compania oferă informații despre vânzările de filme prin serviciul său de streaming.

ADVERTISING

”Black Widow” a adunat 78 de milioane de dolari din vânzările internaționale de bilete.

”Capitalul de marcă pe care Marvel îl aduce la masă este aproape de neegalat și se reflectă în box-office-ul istoric pe care l-au generat filmele universului Marvel”, a declarat Paul Dergarabedian, analist media la Comscore.

Analiștii de la box office au prezis că filmul ar putea aduna cel puțin 80 de milioane de dolari la lansare.

Black Widow este regizat de Cate Shortland, cu Scarlett Johansson în rolul principal, al Natashei Romanoff - Black Widow, alături de Florence Pugh, Rachel Weisz, Ray Winstone, William Hurt și Olga Kurylenko.

Marvel Studios’ Black Widow | New Trailer

Citește și: Surpriză pentru fani: Marvel a publicat secvențe din filmele următoare. Cum arată Angelina Jolie în primul rol de supererou

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇