De ce să îți faci cont la Magic Jackpot?

De ce să îți faci cont la Magic Jackpot?

Magic Jackpot este una dintre cele mai noi platforme de cazino online din România. Trebuie să știi că pachetul majoritar de acțiuni de la Magic Jackpot este deținut de Superbet, ceea ce ne spune că Magic Jackpot este un operator serios de jocuri de noroc. Magic Jackpot a intrat pe piața din România în 2021 și deține o licență de funcționare până în 2030. Magic Jackpot vine cu o varietate mare de jocuri de cazinou și cu bonusuri și promoții pe măsură. 

Deschidere cont la Magic Jackpot

Cum imi fac cont la Magic Jackpot? Tot ce trebuie să faci este să accesezi platforma online Magic Jackpot și să apeși pe butonul de înregistrare. Va trebui să completezi informaţiile necesare și apoi vei primi un link de activare a contului pe adresa de mail pe care ai introdus-o la crearea contului. După ce ai accesat link-ul de activare, contul tău este activ și poți face prima depunere pentru a juca. 

ADVERTISING

Magic Jackpot acceptă mai multe metode de depunere. Cea mai populară metodă de depunere este depunerea printr-un card bancar. Depunerea minimă prin card bancar la Magic Jackpot este de 50 RON. Alte metode de depunere sunt Paysafecard, Skrill și Neteller. Pentru toate metodele de depunere, depunerea minimă este de 50 RON.

Bonus de bun venit

Trebuie să știi că Magic Jackpot oferă un bonus de bun venit foarte atrăgător. După ce ți-ai creat contul vei primi un bonus de bun venit de până la 1500 RON. De asemenea, pentru verificarea contului, Magic Jackpot te va răsplăti cu 500 de rotiri gratuite la sloturile selectate după ce faci prima depunere. La prima depunere vei beneficia de un bonus de 100% în limita a 900 RON + 100 de rotiri gratuite. 

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Rotirile gratuite sunt acordate pentru slotul Book of Ra și se vor aloca câte 10 rotiri gratuite pe zi, timp de 10 zile. Pe lângă bonusul de 100% la prima depunere, oferta de bun venit de la Magic Jackpot include un bonus și pentru a doua depunere. Atunci când efectuezi a doua depunere vei primi un bonus de 50% în limita a 600 RON. Trebuie să reții că bonusul trebuie activat înainte din secțiunea Acasă sau pe pagina de depunere de pe site. 

Cele mai populare jocuri

Pe platforma de cazino Magic Jackpot vei găsi cele mai populare jocuri de la furnizori precum NetEnt, EGT, Pragmatic Play sau Novomatic. Fie că vrei să te relaxezi cu celebrele Burning Hot, Shining Crown sau Book of Ra și Starburst, la Magic Jackpot le vei găsi pe toate. Magic Jackpot au în ofertă peste 900 de sloturi. Dacă vrei să te distrezi cu blackjack sau baccarat, tot aici vei găsi nu mai puțin de 13 jocuri de masă din care să alegi. 

ADVERTISING

Magic Jackpot stă foarte bine pe partea de live casino. În secțiunea de jocuri live vei găsi mese furnizate de către Evolution Gaming care este cel mai important furnizor de jocuri live de cazino. Ai de ales între 15 mese live de ruletă și blackjack.