Cum să te îmbraci cool la școală? 5 elemente pe care trebuie să le aibă orice adolescent stilat

Cum să te îmbraci cool la școală? 5 elemente pe care trebuie să le aibă orice adolescent stilat

Pentru a ține pasul cu tot ce se întâmplă în jurul tău ca adolescent, este nevoie să îți îmbunătățești stilul. Aceasta este cea mai frumoasă perioadă din viața ta și te va ajuta să-ți definești gusturile, să formezi prietenii și să înțelegi ce vrei să faci legat de cariera ta. Pentru a te bucura la maximum de acești ani, implică-te în felul în care te îmbraci deoarece acesta este cartea ta de vizită. Alege mereu să te simți confortabil în hainele tale și exprimă-ți personalitatea cât de mult poți.

ADVERTISING

Iată 5 obiecte pe care să le ai în garderoba ta în adolescență:

1.      Încălțăminte sport

O pereche cool de pantofi sport este obligatorie în garderoba oricărui adolescent stilat. De aceea, dacă dorești să ai mereu o apariție la modă, îți poți achiziționa perechea favorită de adidași de pe sneakerit.ro, site unde vei găsi o mulțime de oferte de Black Friday, cu reduceri de până la 45%. Alege un model clasic, pe alb sau negru care să se asorteze cu majoritatea hainelor din dulapul tău. De asemenea, mai ai nevoie de o pereche cu personalitate, care să zică ceva despre tine, ca de exemplu o pereche într-o culoare preferată sau cu anumite modele care te reprezintă.

ADVERTISING

2.      Ghiozdan trendy

Dat fiind că mergi la școală în fiecare zi, alege un ghiozdan trendy pe care să-l porți tot anul. Nu are rost să te complici cu poșete și genți incomode. Optează pentru un model simplu sau haios de la un brand care îți place, pe care poți să-l accesorizezi cu insigne sau decorațiuni handmade pentru a adăuga un plus de personalitate.

3.      Blugi baggy

Blugii baggy sunt cea mai bună alegere pentru un outfit de școală. Cei skinny pot fi adesea incomozi pentru a fi purtați toată ziua, așa că ar fi bine să alegi un model mai larg. Aceștia merg perfect cu adidași și un tricou sau o cămașă pentru a te simți confortabil și a te putea concentra pe învățat în același timp.

ADVERTISING

4.      Hanorace

Pentru a te încălzi în zilele mai răcoroase, alege să porți hanorace. Acestea îți vor oferi un look cozy și effortless și te vei simți comod să-ți desfășori activitățile zilnice. Optează pentru culori neutre sau aprinse, în funcție de preferințe.

5.      Șepci și căciuli

Pentru a completa orice look cool de adolescent, va fi nevoie să adaugi o șapcă sau o căciulă. În zilele în care nu îți stă bine părul, acestea te vor salva în orice situație. De asemenea, îți vor încălzi capul în anotimpul rece și te vor proteja de soare pe timpul verii.

În concluzie, dacă îți dorești și tu să fii un adolescent stilat, este necesar să știi cum să-ți exprimi personalitatea prin modul în care te îmbraci. Există câteva reguli după care trebuie să te ghidezi pentru a înțelege cum se combină lucrurile și să ai câteva piese de efect care să te facă să ieși în evidență în cercul tău de prieteni. Asigură-te că ai perechea perfectă de sneakerși, o pereche de blugi baggy, un ghiozdan trendy, câteva hanorace care să te încălzească și o șapcă sau căciulă potrivită cu restul ținutei.