Cum să realizezi unghiile perfecte. Tips & tricks pentru o manichiură de toamnă cu stil

Cum să realizezi unghiile perfecte. Tips & tricks pentru o manichiură de toamnă cu stil

Manichiura este cartea de vizită a unei femei, mâinile fiind cele care atrag atenția tuturor, iar atunci când unghiile sunt îngrijite și aranjate totul pare mult mai frumos. 

În ultimii ani, să ai o manichiură perfectă a devenit un must-have, mai ales că tehnica a evoluat enorm și specialiștii în domeniu pot face tot felul de lucruri absolut fabuloase, transformând unghiile femeilor în adevărate opere de artă. 

Însă, pentru ca orice femeie să se poată bucura de o manichiură superbă, este nevoie de un specialist potrivit, care să știe exact ce poate face cu un anumit tip de unghie, și, de asemenea, să înțeleagă și ce își dorește fiecare clientă. 

ADVERTISING

Cum poți să realizezi unghiile perfecte pentru fiecare clientă 

În primul rând, atunci când te-ai hotărât că îți dorești să fii stilist protezist de unghii, ai nevoie de cursuri speciale, pentru ca există numeroase secrete pe care numai un curs de specialitate ți le poate oferi. Așadar, acum este momentul să te înscrii (dacă nu ai făcut-o deja până acum) și să înveți lucruri noi și extrem de utile pentru cariera ta.

După ce ai devenit stilist protezist de unghii, lucrurile sunt deja mult mai simple. Ai învățat numeroase trucuri care te vor ajuta să devii specialistul potrivit pentru clientele tale, care se vor întoarce mereu la tine, cu zâmbetul pe buze și vor pleca cu o manichiură perfectă. Însă, pe lângă talent și cunoștințe, ai nevoie și de ustensile și materialele potrivite pentru realizarea tuturor tipurilor de manichiură, cum sunt gelurile UV pentru unghii sau lacurile și ojele semipermanente.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Iată ce nu trebuie să îți lipsească niciodată pentru a realiza o manichiură perfectă:

  • ustensilele potrivite pentru manichiură clasică: pile, clește, forfecuțe (de mai multe tipuri), separatoare pentru degete, lacuri de unghii (transparante, dar și colorate) 
  • aparat de dezinfectat și sterilizat ustensilele  (un must have în orice salon sau în trusa oricărui stilist protezist de unghii).
  • lampă UV pentru manichiura cu gel 
  • geluri UV pentru unghii, iar dacă nu știi exact ce geluri să folosești, cele de Savyprofesional.ro sunt alegerea perfectă pentru o manichiură impecabilă. 
  • pile electrice
  • ustensile pentru manichiura cu gel
  • lacuri și oje semipermanente. 
ADVERTISING

Însă, dincolo de ustensilele și produsele necesare unei manichiuri superbe, ai nevoie de multă pricepere și îndemânare pentru ca cei care vin la tine să plece extrem de mulțumiți și să revină mereu. 

Pentru ca totul să fie perfect, încearcă, în limita timpului de care dispui, să te documentezi, să urmărești clipuri video, să testezi idei de manichiură sau să faci diferite cursuri pentru ca tehnica ta să fie mereu actuală, la fel ca și modelele pe care le creezi pe unghii. 

De asemenea, fii mereu la curent cu noile trenduri în materie de manichiură pentru a putea realiza orice model își dorește clienta, și, probabil într-un timp relativ scurt, vei avea numeroase cliente, iar tu vei știi exact ce ai de făcut și cum să realizezi o manichiură de vis pentru orice femeie care îți calcă pragul.