Cum să alegi ochelarii de soare în funcție de lookul tău? 4 sfaturi

Cum să alegi ochelarii de soare în funcție de lookul tău? 4 sfaturi

E indicat să ții cont de faptul că alegerea ochelarilor de soare  în funcție de lookul tău este la fel de importantă precum orientarea către produse de calitate, ce oferă protecție împotriva razelor dăunătoare ale soarelui. Ochelarii de soare adaptați aspectului tău fizic îți vor pune în evidență frumusețea naturală.

Asortează culoarea ramelor la ținutele de zi cu zi

 E de preferat ca ochelarii de soare să nu fie doar funcționali, ci să reprezinte și un accesoriu de modă care să îți completeze stilul și să i se adapteze lui, în fiecare anotimp al anului. Dacă ești o persoană care se îmbracă în culori vesele, căreia îi place să nu treacă neobservată și care vrea să se bucure de atenția celor din jur, atunci culorile tari sunt pentru tine!

ADVERTISING

Joacă-te cu varietățile cromatice și îndrăznește să-ți exprimi liber personalitatea jucăușă și încrezătoare purtând ochelari de soare cu ramă verde. Această culoare iese în evidență și îți oferă un aer retro sau modern, în funcție de ținutele pe care le porți, adaptându-se ușor la ambele stiluri vestimentare.

De exemplu, poți purta acești ochelari de soare a căror ramă are culoarea verde în ținute complet verzi, dar de nuanțe diferite, dar poți să-i asortezi de minune și la o ținută în culori complementare verdelui. Astfel, ei se vor integra de minune dacă sunt purtați cu articole vestimentare de culoare roșie, roz, violet sau portocaliu-roșu.

ADVERTISING

Alege ochelari de soare cu rame groase, dacă porți părul drept și netezit

În cazul în care porți părul într-un stil care nu îi conferă volum suplimentar, cum ar fi simpla coadă de cal sau părul îndreptat, lăsat pe spate, atunci o opțiune potrivită pentru tine ar fi să alegi acei ochelari de soare care au rame groase.

De exemplu, acești ochelari de soare cu ramă verde de damă Polaroid PLD 6189/S 1ED îți oferă protecție la nivel ocular, dar și pentru zona din jurul ochilor, datorită ramelor de dimensiuni generoase.

În cazul în care te îmbraci monocrom, ochelarii de soare pot fi o pată de culoare

Dacă stilul tău constă în a purta haine într-o singură culoare, adesea bej, alb, negru sau maro, o pereche de ochelari de soare într-o culoare inedită îți poate completa lookul oferindu-i personalitate și rafinament.

ADVERTISING

O opțiune inspirată ar putea fi acești ochelari de soare cu ramă verde de damă Raizo ZN3713 C3

Poartă ochelari de soare cu rame subțiri, dacă ai o coafură cu volum

Dacă ai o coafură voluminoasă, este important să alegi ochelari de soare care să nu încarce prea mult aspectul general. Ochelarii cu rame subțiri sunt ideali pentru coafurile cu volum, deoarece adaugă un element de eleganță fără a diminua efectul coafurii tale.

Ramele subțiri, fie ele metalice sau din plastic, se potrivesc bine cu părul voluminos, deoarece nu distrag atenția de la coafura ta și mențin un echilibru vizual plăcut. În plus, ochelarii cu rame subțiri sunt adesea mai ușori și mai confortabil de purtat pe parcursul întregii zile.

Alege ochelari de tip aviator, pentru tunsoarea masculină

Ochelarii de tip aviator sunt un accesoriu clasic, ce se află permanent în tendințe, atât în rândul femeilor, cât și al bărbaților. Acești ochelari se potrivesc de minune cu tunsorile masculine sau cu stilurile de coafură mai scurte. Cu un design atemporal, ochelarii de soare tip aviator adaugă un aer sofisticat și conturează un stil rebel oricărei ținute.

Dacă ai o tunsoare masculină, ochelarii aviator vor accentua trăsăturile feței tale și îți vor oferi un aspect elegant și modern. 

Alegerea ochelarilor de soare potriviți în funcție de lookul tău poate reprezenta cea mai inspirată decizie în materie de stil pe care o poți adopta, indiferent de sezon. Fii atent la coafura ta, dar și la cromatica hainelor pe care le porți cel mai des, ca să poți să alegi acel model de ochelari potrivit și care te avantajează!