Cum să ai o nuntă de vis în Grecia, la care tu să fii invitat, nu pompier

Cum să ai o nuntă de vis în Grecia, la care tu să fii invitat, nu pompier

Tot mai multe cupluri se confruntă cu stres, nervi și lipsă de claritate pentru ziua nunții lor. Mirii ajung să fie “pompieri” în ziua nunții, deoarece nu cunosc aspectele importante din organizarea unui astfel de eveniment și nici nu au experiența unui astfel de moment, cu atât mai mult că nunta se întâmplă o singură dată în viață. Tânărul cuplu nu cunoaște standardele acelei țări, legislația și nici aspectele logistice și astfel ziua nunții se transformă în stres și presiune, deoarece mirii nu știu la ce să se aștepte și nici la ce să fie atenți în planificarea și desfășurarea unei nunți. 

Din experiența celor 9 ani de nuntă pe plajă, în care am organizat pentru 1.500 de evenimente cunoaștem elementele care trebuie luate în considerare atunci când îți dorești o nuntă departe de casă, în afara țării. Te afli pe calea către cea mai frumoasă aventură a vieții tale – călătoria spre eterna iubire. Și ce loc poate fi mai potrivit pentru a sărbători acest moment decât idilica și încântătoarea Grecie? Cu apele sale albastre, plajele aurii și atmosfera romantică, Grecia este un cadru perfect pentru a organiza o nuntă de vis. 

Sursa foto: nuntapeplaja.ro

ADVERTISING

Iată 4 elemente importante pentru o nuntă memorabilă în Grecia sau oriunde în afara țării

  1. Uite nunta, nu e nunta!

Nunta fără stres înseamnă un plan stabilit și agreat de comun acord voi, mirii, și echipa care vă organizează evenimentul. Nunta nu este un job “one man show”, ci e nevoie de munca unei echipe întregi. 

Acest aspect se realizează etapizat și punctual, încât voi să știți în fiecare moment ce se întâmplă cu nunta voastră, iar în ziua nunții să vă bucurați de eveniment. Cu siguranță nu vreți ca în ziua cea mare să stați să sunați diverși furnizori, care nu v-au livrat florile sau mâncarea sau ofițerul de stare civilă, care nu vine, pentru că actele nu au fost corecte. Este normal ca voi, mirii, să nu știți aceste elemente și de aceea aveți nevoie de oameni specializați, care cunosc procedurile și logistica, încât vă pot garanta contractual că în ziua nunții nu rămâneți fără nuntă. 

ADVERTISING
  1. Alegerea locului/plajei potrivit/ă vouă

Grecia oferă o varietate impresionantă de locații pentru nuntă, de la insulele pitorești la plajele romantice și orașele istorice. Degeaba visezi la o nuntă în Santorini, dacă invitații tăi nu pot călători cu avionul. Insulele precum Thassos, Santorini sau Rodos sunt alegeri populare, datorită peisajelor spectaculoase, care îmbină istoria cu arhitectura și mâncarea specifică locului. Când alegi destinația nunții în Grecia, este foarte important să iei în considerare aspecte legate de numărul invitaților, modalitatea de a ajunge pe respectivele insule, luna nunții (dacă e full sezon sau nu), vârsta invitaților. În funcție de aceste elemente un consultant NuntapePlaja.ro iți recomandă destinația și plaja potrivite în acord cu nevoile voastre, ale mirilor și ale invitaților voștri.

  1. Respectarea legislației locale
ADVERTISING

În timp ce visezi  la o nuntă în Grecia, este important sa te asiguri că sunteți informați corect asupra regulilor fiecărui local, plaje, a cerințelor impuse de Autorități și a orelor de desfășurare a evenimentului. Prin faptul că sunteți informați corect și complet, încă de la început, înțelegeți aspectele, pe care le doriți și vi le asumați, încât să nu aveți surprize neplăcute în ziua nunții, iar aceasta să se transforme din nunta de vis în nunta de coșmar. Este util ca mirii să înțeleagă faptul  că se află într-o țară străină, nu în România, iar legislația și cultura locală diferă. Aceste aspecte trebuie respectate, deoarece în străinătate nu funcționează legislația “cu jumătăți de măsură”. Toate aceste informări se fac de către consultanți acreditați, încă de la început, care cunosc legislația în vigoare și schimbările acesteia și vă pot da garanția că lucrurile se întamplă în realitatea cum au fost promise și menționate în contract (obligatoriu).

  1. Rezervarea cu 1-2 ani înaintea nunții 

Rezervarea unei nunți într-o destinație în afara țării necesită timp, planificare, consultanță și organizare atentă din partea unei echipe cu experiență. Rezervarea unei nunți se face cu minim 1 an, chiar 2 ani înainte pentru a găsi disponibilitate. Grecia este a 5-a destinație în lume pentru nunți, acolo unde spun ‘da” cupluri din lumea întreagă. În caz contrar, există posibilitatea să nu mai găsiți disponibilitate în data și pentru plaja, la care voi vă gândeați să aveți nunta. Echipa NuntapePlaja.ro organizează evenimente “de luni până luni” tocmai pentru că cererea este foarte mare a mirilor din lumea întreagă. 

În concluzie, rezervarea, planificarea și organizarea unei nunți în Grecia poate fi o experiență fără stres dacă aveți un plan bine stabilit. Alegeți să lucrați cu o echipă specializată pentru a vă putea bucura de eveniment. Nu analizați doar prin prisma costului, ci luați în considerare că “mai ieftin e întotdeauna mai scump”, fiindcă plătiți cu stres, cu nervi, cu propria nuntă transformată în coșmar pentru voi și invitații voștri. Ne vedem pe plajele lumii cu garanția că veți fi invitați la propria nuntă, nu pompieri!