Cum realizezi decorul pentru petrecerea zilei de naștere

Cum realizezi decorul pentru petrecerea zilei de naștere

Zilele de naștere sunt, poate, unele dintre cele mai fericite momente din an, din multe motive. O altă călătorie în jurul Soarelui trebuie sărbătorită cu fast, alături de prieteni și familie, învăluiți în grămezi de cadouri și bineînțeles, decorațiuni de petrecere. 

Realizarea decorului pentru ziua de naștere poate fi o reală provocare, mai ales dacă dorești ca setup-ul să fie unul perfect, iar fotografiile aniversare să fie unele cât mai reușite și pline de culoare. Nu știi de unde să începi? Ți-am pregătit noi în articolul de astăzi câteva sugestii privind realizarea decorului pentru petrecere. Iată cum poți alege cele mai frumoase decorațiuni pentru petrecerea zilei de naștere!

ADVERTISING

Decide tematica petrecerii 

Dacă plănuiești o petrecere aniversară vei avea nevoie și de o temă a petrecerii, mai ales că petrecerile tematice sunt extrem de populare în prezent. Tema aleasă depinde în mare măsură de vârstă și de contextul petrecerii. Există o mulțime de idei grozave chiar și în ceea ce privește petrecerile aniversare pentru adulți. Despre petrecerile tematice pentru copii nici nu mai vorbim! 

În timp ce o petrecere pentru adulți poate fi centrate pe seri de dans sau jocuri de societate, petrecerile pentru copii pot avea tematice cu desene animate. Fii creativ și petrece timp de calitate cu oamenii pe care-i iubești, cu ocazia zilei tale de naștere! 

ADVERTISING

Alege cele mai inspirate decorațiuni de petrecere

Înainte de a te avânta spre mulțimea de decorațiuni pentru petreceri aniversare, ar trebui să faci o listă cu lucrurile pe care le dorești și cele pe care nu. Înțelege care este tipul de petrecere pe care o organizezi, aceasta însemnând să iei în considerare tema petrecerii, bugetul, locația, vremea, vârsta invitațiilor și alte particularități importante. 

Cele mai inspirate decorațiuni pentru o petrecere aniversară sunt cele care se potrivesc cel mai bine stilului și personalității tale. Nu investi sume fabuloase în decorații care nu vor „funcționa” pentru invitați. Cu siguranță nu vor avea ce căuta decorațiile Disney la o petrecere de adulți, la fel cum nici copiilor nu li se va potrivi tematica Great Gatsby, de pildă. 

ADVERTISING

În timp ce pentru o petrecere aniversară cu adulți poți opta pentru o perdea decorativă pentru petreceri simplă, cu un simplu Happy Birthday, pentru copii sunt recomandate ghirlandele decorative cu personaje din desene animate. Același lucru este valabil și pentru restul articolelor de petrecere, de la fețe de masă și până coifurile decorative de petrecere. Tunurile de confetti, în schimb, vor funcționa pentru toată lumea! 

Baloane, baloane și iar baloane 

Cea mai bună adiție la orice petrecere aniversară sunt, fără doar și poate, baloanele. Baloanele creează întotdeauna o atmosferă festivă și sunt decorațiuni grozave, ce simbolizează spiritul ludic al evenimentelor de acest tip. Indiferent că optezi pentru buchete de baloane simple sau personalizate, cu heliu sau în forma haioase, aceste elemente de decor sunt de nelipsit la o petrecere de zi de naștere. Poți opta chiar și pentru baloane în formă de cifre, care să marcheze vârsta împlinită. 

Optează pentru un candy bar 

Un candy bar este o idee excelentă de impresionare a invitaților de la eveniment. Ține cont de tematica petrecerii și decorează candy bar-ul în consecință. Poți opta chiar și pentru tort și alte delicii care să respecte tematica petrecerii. De asemenea, poți opta pentru diferite decorațiuni sub formă de semne, pe care să le alături diverselor sortimente de dulciuri. Numai imaginează-ți cât de apetisant vor arăta coloratele macarons cu bețișoare înfipte în ele, care să respecte tematica petrecerii! 

Alege luminile potrivite

Da, iluminatul este unul dintre cele mai importante aspecte în ceea ce privește decorațiunile de petrecere. Există o mulțime de moduri de a încorpora iluminarea personalizată la petrecere ta. Unele dintre cele mai inspirate surse de lumina sunt instalațiile cu beculețe. Acestea sunt ușor de plasat și se potrivesc excelent cu orice tematică ai alege pentru petrecerea aniversară. 

Include aranjamente florale în decor 

Aranjamentele florale pot fi și ele idei inspirate pentru decorul petrecerii de ziua de naștere. Aceste elemente de decor vor fi apreciate de toți invitații de la petrecere. Optează pentru flori de sezon, în ton cu tema și culorile petrecerii. 

Inspiră-te din modurile de realizare a decorului menționate mai sus și creează cadrul perfect pentru o petrecere aniversară pe cinste. Pe tine ce decor te-ar încânta pentru petrecerea zilei de naștere?