Cum îndepărtezi în siguranță extensiile de gene: sfaturi utile

Cum îndepărtezi în siguranță extensiile de gene: sfaturi utile

Atunci când vrei să renunți sau să faci o pauză de la extensiile de gene, acestea pot fi îndepărtate în siguranță doar de către un lash-artist profesionist. Îndepărtarea extensiilor de gene acasă implică anumite riscuri, iar firele tale naturale de păr pot fi deteriorate. Află din articolul nostru cum poți totuși să le dai jos în cel mai eficient mod posibil.

Cum îndepărtezi în siguranță extensiile de gene?

Un lash-artist profesionist va utiliza produse pentru curățarea și îndepărtarea extensiilor de gene de la producători recunoscuți internațional, astfel încât, într-un interval scurt de timp, genele clientei vor reveni la forma lor inițială. Cum are loc acest proces? După aplicarea gelului special, tehnicianul îl va lăsa să acționeze câteva minute, după care va îndepărta extensiile cu ajutorul periuțelor speciale. 

ADVERTISING

Astfel, firul de păr natural nu va fi afectat, iar procesul de regenerare a genelor își va relua cursul în mod obișnuit. Iată alte câteva sfaturi pe care să le iei în considerare: 

  • Nu este exclus să pui în aplicare acest procedeu acasă, însă vei avea nevoie de multă răbdare și îndemânare, cât și de asistența unei persoane apropiate. Nu utiliza niciodată produse comercializate pe site-uri oarecare, deoarece nimic nu le garantează autenticitatea sau nivelul de valabilitate. Fii foarte atentă la ingredientele pe care dizolvanții de extensii de gene le conțin și evită produsele fără etichetă sau recomandări clare de la producători.  
  • Un alt sfat pe care ți-l oferim este acela de a nu utiliza alte tipuri de produse când vine vorba despre îndepărtarea extensiilor de gene. Chiar dacă ai auzit din diverse surse că anumite tipuri de uleiuri ajută la dizolvarea adezivului de gene, acest lucru nu înseamnă că genele tale naturale nu vor afectate, poate chiar pe termen lung. 
  • Dacă te-ai hotărât că vrei să renunți la extensiile de gene, așteaptă mai întâi până când cea mai mare parte a lor va cădea în mod natural. Tocmai pentru genele se regenerează de la sine, extensiile vor cădea odată cu acestea. Pe de altă parte, dacă aștepți prea mult, s-ar putea să ai nevoie de tratamente pentru regenerarea firelor de păr naturale ulterior, așa că cea mai sigură metodă este aceea de a programa o ședință la un lash-artist.
  • În cazul în care nu ai fost mulțumită de rezultatul obținut prin intermediul tehnicianului de gene și nu mai dorești să apelezi la serviciile sale, mai există o metodă prin care extensiile de gene pot fi îndepărtate în siguranță acasă. Primul pas este să faci o baie cu aburi la față, după care, să aplici cu delicatețe ulei de măsline în jurul extensiilor. Poți utiliza aceleași microbrush-uri precum un lash-artist, însă mișcările trebuie să fie foarte fine, astfel încât să nu rupi firele de păr naturale.
ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Procedeul de îndepărtare a extensiilor de gene într-un salon nu este nici dureros, nici costisitor. Aceasta este singura metodă prin care te poți asigura că extensiile au fost îndepărtate corect, iar genele tale naturale nu vor avea de suferit.