Cum arată casa lui Elon Musk din Bel Air pe care a vândut-o cu 29 de milioane de dolari (Galerie foto)

Cum arată casa lui Elon Musk din Bel Air pe care a vândut-o cu 29 de milioane de dolari (Galerie foto)

Elon Musk, director general al Tesla, a vândut una dintre proprietăţile sale din Bel Air, Los Angeles. Casa lui Elon Musk s-a dat cu 29 de milioane de dolari.

Preţul de vânzare este cu 3% mai puţin decât cel cerut – 30 de milioane de dolari -, şi cu 12 milioane de dolari mai mult decât a cumpărat-o în urmă cu opt ani, a anunţat The Wall Street Journal, citat de Variety.

Închisă şi protejată cu un sistem de securitate de ultimă generaţie, casa lui Elon Musk este construită pe 16.000 de metri pătraţi, cu şapte dormitoare şi 11 băi.

ADVERTISING

Casa lui Elon Musk mai are și grădini bine întreţinute, o piscină cu spa, mai multe terase şi garaj pentru cel puţin patru maşini Tesla.

Casa cu mai multe etaje are privelişti care se întind peste Bel Air Country Club, către Oceanul Pacific şi Insula Catalina. 

Cine a cumpărat casa lui Musk

Cumpărătorul este "William" Ding Lei, un antreprenor chinez din domeniul tehnologiei, necunoscut în SUA, dar odată cel mai bogat om din China continentală.

În prezent, averea sa este de peste 25 de miliarde de dolari, potrivit Forbes. Ding a înfiinţat grupul NetEase, care cuprinde companii ce deţin împreună cel mai mare imperiu al jocurilor online din lume. 

ADVERTISING

Tranzacţia face parte din planul mult mediatizat al lui Musk de a "nu deţine nicio casă".

La începutul lunii iunie, Musk deţinea alte cinci proprietăţi în Bel Air şi 19 hectare în comunitatea de lux Hillsborough din nordul Californiei. 

1-7
2-7
3-8
4-4
5-3
6-5

Foto: Zillow


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇