Cu ce se diferențiază Betfair de alte case de pariuri?

Cu ce se diferențiază Betfair de alte case de pariuri?

Betfair este una dintre cele mai cunoscute case de pariuri online atât național cât și internațional. Aceasta și-a câștigat acest renume datorită standardelor înalte cu care își mulțumește clienții, fie că vorbim de platforma de pariuri, de bonusurile acordate sau de asistența pentru clienți. 

Betfair este o casă de pariuri online care acoperă peste 35 de sporturi, printre acestea incluzându-se și pariuri de nișă precum Surfing, MMA sau fotbal australian. Acest lucru este de remarcat deoarece, în România, foarte puține case de pariuri reușesc să acopere atât de multe discipline de pariere. 

ADVERTISING

Este de înțeles că la sporturile de nișă vei găsi doar principalele tipuri de pariuri. Dacă vorbim de sportul rege, fotbalul, aici vei avea foarte multe opțiuni de pariere, de la cele clasice precum 1x2 până la pariuri pe primul gol, scor corect sau conduce în minutele 20-30-60. 

Betfair face față concurenței

În ceea ce privește pariurile speciale precum curse de cai sau curse de ogari, Betfair.ro face față concurenței cu brio. La cursele de cai vei găsi evenimente din Marea Britanie precum Lingfield, Exter, din SUA ca Parx Racing At Philadephia Park sau Turf Paradise și circuite din Franța, Africa de sud, Chile sau Australia. 

ADVERTISING

De asemenea, Betfair se diferențiază de celelalte case de pariuri din România prin faptul că ai acces la transmisiuni live video pentru aceste evenimente și chiar comentarii radio. La majoritatea caselor de pariuri, cotele pentru aceste tipuri de pariuri sunt afișate maxim 20 minute înainte de eveniment, în timp ce la Betfair poți vedea cotele chiar și cu câteva ore mai devreme. 

Betfair are o platformă foarte bine pusă la punct și oferă utilizatorilor o interfață intuitivă și o secțiune de pariuri live foarte complexă. La Betfair live ai aproape aceleași opțiuni de pariere ca la pariurile pre-meci, ceea ce este de apreciat. 

ADVERTISING

Poți miza pe pariuri non-sportive

Pe lângă pariurile sportive, la Betfair poți miza și pe pariuri non-sportive. Aici vei găsi pariuri pe criptomonede precum Bitcoin, pe politică, chiar și pe viitorul Papă. Alte pariuri care ies în evidență în această categorie sunt cele pe emisiuni tv, pe Eurovision și chiar și pe vremea din anumite orașe, ceea ce este surprinzător. 

Cea mai importantă caracteristică prin care casa de pariuri online Betfair se deosebește de celelalte case de pariuri online este cu siguranță platforma de betting exchange Betfair Exchange. Betfair este singura platformă din România care oferă betting exchange. Betting Exchange este o metodă de pariere prin care tu poți deveni casa de pariuri și poți oferi pariuri altor jucători. 

Conceptul care stă la baza acestui tip de pariere este că pariurile se plasează direct între jucători, iar cotele sunt făcute automat analizând cererea și oferta. Ideea de bază este că unii utilizatori oferă pariuri, iar alții le acceptă. Practic, tu ca și utilizator nu mai joci contra casei de pariuri, ci contra altui jucător. În acest sistem, când un jucător câștigă altul pierde. Te poți afla în oricare din cele două situații, fie să propui un pariu, fie să accepți un pariu de la alt utilizator. 


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇